divendres, 2. desembre 2022
ca es en de
ca es en de

Esdeveniments Trobats

 

Viu el Nadal a Calvià

Desembre - gener

L'Ajuntament de Calvià junt amb les Associacions de Veïns i les AMIPAS del municipi, us proposen unes festes especials en què la solidaritat, la col·laboració, la imaginació, la cultura i la dinamització del comerç i la restauració seran els eixos en què es recolzaran les activitats nadalenques en aquest any tan atípic.

Veure »

Festival Jazz Palma 2022

gener-febrer

Arriba la tercera edició del Festival Jazz Palma, que arrencarà el proper 4 de febrer, al Teatre Xesc Forteza de Palma.

 

El sus el donarà el so del saxo de l'israelià Eli Degibri. El dissabte 5, també al Forteza, arribarà el torn del pianista Moisés Sánchez, que compta amb diverses nominacions als Grammy.

 

Veure »

Setmana Santa a Alcúdia (activitats online)

abril

L'Ajuntament Alcúdia s'adapta a les restriccions pel coronavirus i presenta un programa virtual perquè els alcudiencs i les alcudienques no es quedin sense celebrar la Setmana Santa 2020.

 

 

La Setmana Santa a Mallorca és una de les èpoques daurades tant per als visitants externs com per als locals. No només hi ha temperatures suaus; els dies s'allarguen i la gran varietat de propostes culturals, gastronòmiques i d'oci fan que sigui una de les millors èpoques per trescar l'illa. 

Veure »

Géiser Festival de Primavera

Octubre i maig

Géiser, que compta amb un Festival de Primavera i de Tardor, està concebut com un festival únic amb un concepte i format innovador. Neix durant la tardor del 2020 com a resposta a la necessitat d’adaptar-se a les normatives derivades de la Covid-19 per tal de poder seguir oferint música en directe i promovent sempre la #culturasegura.

Veure »

Géiser Market - Mallorca Crea

maig - juny

Creadors, artistes i artesans de l’illa de Mallorca es donen cita els mesos de maig i juny a la possessió de Son Amar, i ho fan en el marc del Festival Géiser. L’esdeveniment musical incorpora una zona market en aquesta edició de primavera amb l’objectiu de posar en valor de la tasca del creador, del “fet a mà i el “fet a ca nostra”.

Veure »

Nit del Vi a Palma

maig

El pati de la Misericordia de Palma acull a finals de maig la nit del vi, un esdeveniment consolidat que compleix una dècada d’antiguitat i que organitza l’associació de Petits Cellers de Mallorca per promocionar i donar a conèixer la feina de bodegues petites.

Veure »

Inclàssic, festival de música clàssica d'Inca

juny

El Claustre de Sant Domingo d’Inca acull pels volts del mes de juny el festival de música clàssica, INCLÀSSIC. Organitzat per l'Ajuntament d’Inca (regidoria de Cultura), l’Escola Municipal de Música Antoni Torrandell, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i l’Orquestra de Cambra de Mallorca, cada any podeu gaudir d'un complet calendari de concerts.

Veure »

Festes de Sant Joan a Deià

Juny

Sant Joan Baptista és el patró d'aquesta localitat situada a la serra de Tramuntana. Cada any, aquest municipi celebra les festes patronals durant el mes de juny, coincidint amb l'arribada de l'estiu. Els dies que dura la festa es poden trobar al poble diverses activitats...

Veure »

Festival Albopàs a sa Pobla

Juny

Sa Pobla celebra cada any l’Albopàs Fest, coorganitzat per la companyia Ovnipresents i l’Ajuntament, amb col·laboradors com el Teatre Principal de Palma, la Fundació Mallorca Literària, el Consell de Menorca, el Gremi de Llibreters de Mallorca i un conjunt d’empreses locals, tot per fer d’Albopàs una nova fita escènica de rellevància en la cultura illenca.

 

Veure »

Artdemossa

Artdemossa és la fira d’art nocturna de Valldemossa, que es celebra cada any en la segona meitat del mes de juliol. Aquest poble de la Tramuntana mallorquina es vesteix per una nit amb un encant molt especial.

Veure »

Agost a la fresca 2020 - Alcúdia

agost

Les nits d'agost a Alcúdia acullen les activitats d'"Agost a la fresca", que presenten una programació variada i refrescant que inclouen tallers, concerts, projeccions, cicles de teatre i circ a l'aire lliure ... El teatre romà i el fantàstic pati de la Biblioteca Can Torró són dos dels llocs on se celebren aquestes activitats

Veure »

Festes de Sant Elm

Agost

El primer cap de setmana d'agost, durant les festes en honor a Santa Catalina Tomàs, Sant Elm reviu la batalla dels Moros i Cristians, protagonitzada per una gran multitud de gent vestida a la manera tradicional de pagesos i moros a la platja.

Veure »

Festival BTHVN Mallorca-Pollença 2020

setembre


L'Associació Orquestra de Cambra de Mallorca celebra al setembre un dels seus projectes més ambiciosos des de la seva existència: el Festival BTHVN Mallorca-Pollença 2020. El festival arrenca aquest diumenge dia 20 i durarà fins al 10 d'octubre amb un total de quatre concerts i quatre activitats complementàries de caràcter social.

 

Veure »

Mostra gastronòmica d'Algaida

octubre

La Mostra Gastronòmica d’Algaida constitueix un veritable aparador de la riquesa gastronòmica del municipi on, durant 10 dies, la cuina de proximitat i el vi de qualitat en són els protagonistes.

 

Enguany, es sortejeran 10 lots de vi entre totes les persones que passin a gaudir d'algun dels menús.

 

La reserva és obligatòria i les begudes no estan incloses en el preu del menú

Veure »