ca es en de

Festes de la Mare de Déu d'Agost a Campos

del 3 al 20 d'agost

festes-de-la-mare-de-deu-d-agost-a-campos

 

Campos celebra les seves festes d’estiu les dues primeres setmanes d’agost. Uns dies plens d’activitats esportives, culturals i estiuenques, amb música i sopars a la fresca, que finalitzen el dia de la Mare de Déu d’agost. Destaca de les festes de Campos la seva nit de l’Art, AN, que tot i ser un esdeveniment bastant recent ja s’ha convertit en un punt de referència del circuit artístic mallorquí per apostar per l’art menys convencional.

 

Les festes de Campos es celebren aquest 2017 entre els dijous 3 i el diumenge 20 d’agost.

 

Activitats recomanades:

 

L’obertura oficial de les festes del divendres 4 d’agost a partir de les 19:45 h. Amb un cercavila de gegants, xeremiers, batucades, etc. Acte seguit, l’arquitecte tècnic Miquel Ballester serà l’encarregat de fer el pregó de festes a la plaça Major. En acabar, cercavila dels caparrots i xeremiers de Campos. Per tancar la jornada, sopar a la fresca a la Plaça de s’Estació i revetla musical amb la Banda Municipal de Música de Campos.

 

El concert d’havaneres del diumenge 6 d’agost a càrrec de la Rondalla de l’Associació de Persones Majors de Campos a la plaça Can Pere Ignasi. Es servirà rom cremat.

 

La 6ena edició de l’Art Nit Campos del divendres 11 d’agost a partir de les 18 h. Un esdeveniment que s’està consolidant dins el circuit de vetlades artístiques celebrades a Mallorca i que finalitza amb una festa que dura tota la nit. Destaca pel seu caràcter multidisciplinar i modern, amb un gran nombre de creadors de vessants artítiques com el video-art, instal·lacions artístiques i arts digitals. Més informació a: https://www.artnitcampos.com/ i a http://rebost.ajcampos.org/pdfs/2017an.pdf

 

La vetlada de “Microteatre per refrescar” del diumenge 13 d’agost a partir de les 21 h. Amb sis obres curtes de diferents gèneres preparada per “El Somni Produccions” a distintes localitzacions del poble. Més informació i punt de trobada al casal Pere Ignasi.

 

El Xifonfest del dilluns 14 d’agost a partir de les 16 h. Es tracta d’una festa d’aigua que enguany celebra la seva tercera edició. Amb pregons, desfilada i diferents proves en les que competir amb equips de 4 persones disfressades.

 

Les celebracions tradicionals i folclòriques del dia de la Mare de Déu d’agost, el dimarts 15 d’agost. Amb el Ball dels óssos de l’agrupació Pinyol Vermell i l’inici dels cercaviles amb els caparrots, n’Espireta i els Xeremiers de Campos a partir de les 10:30 h a la plaça Major, la correguda de joies i pollastre a les 11 h al carrer Convent, la missa solemne a l’església parroquial seguida del ball dels Cossiers de Campos a les 20 h i la Gran Nit de Foc, amb cercaviles, correfocs, batucades i focs artificials a la Plaça dels Tres Molins i al Camp de Ses Forques.

 

 

Consulta el programa de les festes