ca es en de

Festes de Nadal a Llucmajor

De l'1 de desembre al 7 de gener

festes-de-nadal-a-llucmajor

 

Llucmajor celebra cada any el Nadal amb un programa de festes ben complet.

 

Més d'un mes d'activitats típiques nadalenques (mercadets, concerts, tallers de manualitats, encesa de llums, mostra de Betlems, arribada del Pare Noel i dels Reigs Mags d'Orient, etc.) s'acompanyen de propostes esportives i de caire cultural, com ara sortides a la muntanya, carreres, exposicions i molt més.

 

Una celebració a la qual se sumen cada any els municipis que formen part de Llucmajor, com són Badies, s'Arenal, Puig de Ros, Majoris o Las Palmeras, que també engalanen els seus carrers per tal que ningú no es perdi aquesta celebració.

 

 

Del programa de festes del 2017 hi destaca la gran quantitat d'activitats que hi ha disponibles tant a Llucmajor vila com a la resta de municipis durant més d'un mes.

 

Les celebracions s'estenen enguany del primer de desembre fins al 7 de gener,

 

hi destaquen, a més de les activitats tradicionals nadalenques, propostes com ara l'exposició "Als ulls de Toni Catany", al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, el concert de clàssica de Jacob de Haan amb la Banda de Música de Llucmajor, el Cicle de Música Antiga i d'altres activitats esportives i culturals.

 

L'AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR VOS DESITJA QUE PASSEU UNES MOLT BONES FESTES DE NADAL!

 

 

Més informació clicant aquí...