ca es en de

Festes de Sant Jaume a Algaida

juliol

festes-de-sant-jaume-a-algaida

 

Cada any, al voltant del 25 de juliol, Algaida celebra les festes de Sant Jaume.

 

Durant una setmana, el poble acull un bon grapat d’activitats de caràcter estiuenc, festiu i cultural entre les que es troben revetlles, sopars a la fresca, ballades populars, tallers o exposicions.

 

La festa de Sant Jaume a Algaida és coneguda per ser un dels dos cops a l’any en el que surten a ballar els cossiers.

 

L’horabaixa del 24 de juliol els cossiers fan el popular “quadrat” ballant a diversos punts del poble. El 25 de juliol, dia de Sant Jaume, realitzen el ball de l’oferta durant la missa i posteriorment ballen a la plaça de l’església.

 

 

   Més informació sobre el municipi aquí

 

Recomanam:

 

 

Ja que us heu apropat per Algaida, el Santuari de Cura és un lloc històric que realment val la pena visitar. Hi podreu gaudir d’una de les millors vistes que es poden tenir de Mallorca, l’ambient místic de Ramon Llull i de fa pocs anys tenen un renovat restaurant de cuina mallorquina (971 12 02 60).

 

Una bona opció per dinar i per sopar és el Restaurant Els 4 Vents, un clàssic de la gastronomia mallorquina. Situat a la carretera de Manacor, disposen d’una bona selecció de plats típics mallorquins com frit, tumbet, caragols, etc. i destaquen per les seves paelles i carns a la brasa. (971 66 51 73).