ca es en de

Festes de Sant Joan a Porreres

del 10 al 30 de juny

festes-de-sant-joan-a-porreres

El poble de Porrers compta amb dos patrons: Sant Joan Evangelista i Sant Joan Baptista. Per commemorar la festivitat del segon, Porreres celebra distintes activitats durant el mes de juny, coincidint amb el final de curs escolar i el final de les competicions esportives. Es per això, que moltes associacions del poble aprofiten el mes de juny per organitzar tota mena d’activitats que donen inici a la temporada d’estiu.

 

Aquest 2017 les festes de Sant Joan a Porreres es celebren entre des del dissabte 10 de juny, en el que s’inclou la fira de l’albercoc, i el divendres 30 de juny. Durant aquests dies, diferentes associacions del poble, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porreres, organitzaran des de sopars a actuacions passant per festes i recitals de fi de curs en localitzacions com l’Auditori Municipal, el Parc de N’hevereta o l’Església Nova.

 

La missa en motiu de la  festa de Sant Joan Baptista es celebrarà el diumenge 25 de juny a l’Església de l’Hospitalet a partir de les 20:00 h.

VEGEU AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES DE SANT JOAN A PORRERES