ca es en de

Festes de Sant Joan a Son Servera

del 10 al 24 de juny

festes-de-sant-joan-a-son-servera
Cada any, Son Servera celebra amb alegria i diversió les festes de Sant Joan, el patró del municipi. Es tracta d’unes festes ben arraigades en el poble, on l’Ajuntament de Son Servera i les associacions del poble preparen moltes activitats, que van des de jornades esportives, fins a sopars a la fresca o revetlles. Les festes comencen dues setmanes abans de Sant Joan amb la celebració de la fira nocturna de Son Servera i finalitzen el dia del patró amb la missa solemne i una ballada popular

 

Aquest 2017 les festes de Sant Joan a Son Servera comencen el cap de setmana del 10 i l’11 de juny amb la Fira Nocturna, la nit de l’art i la XXII Fira de Son Servera del diumenge.  El divendres següent, dia 16 de juny, a les 20:30 h davant de l’ajuntament es farà el pregó de les festes de Sant Joan, que enguany anirà a càrrec de Apol·lònia, la primera dona policia de Son Servera i de la Part Forana. Per la nit, es celebrarà un sopar a la fresca i una revetlla amb els grups Orquesta Mira Quien Baila y el grup de versions La Movida.
 
A les 20:00 h del dissabte 17 de juny, l’Església Nova acollirà la IV Nit de vins de Son Servera, organitzada per l’associació serverina Fogoneu 15, en la que es podran tastar i comprar vins de la terra de la ma de l’Associació Petits Cellers de Mallorca. Martini Boys i Jazz Save Band ambientaran amb música aquesta nit. La entrada al recinte costa 6 €, dels quals 3 € serviran de crèdit per a comprar vi. A partir de les 23:00 h, a la plaça del Mercat es celebrarà la quarta edició de la festa Magic Revival Son Servera. El diumenge 18 de juny la festa continua a la plaça del Mercat amb la celebració del Sonser-Rock, un concert que conta amb la actuació dels següents grups de música locals: Vitrum, Malfet, Electric Drill, Que Movida, Tribu Tabú, Ácaros del Son i Sigramaça.
 
Ja dins la setmana de Sant Joan, el dilluns i el dimarts a la plaça des Mercat s’hi instal·larà un parc aquàtic infantil, i el dimarts 20 es celebrarà a les 22:30 h del vespre el clàssic Concurs de Cant de Galls, que aquest 2017 compleix la seva vint-i-sisena edició. El dimecres, més música amb el concert Records de Joventut! amb Pep Alba, Martí Gomila, Tomeu Matamalas, Los Javaloyas, a l’Església Nova a partir de les 22:00 h. El dijous 22, la dansa agafa protagonisme amb la celebració de la Mostra de Ball en Línia i la Mostra de Dansa Moderna organitzada per la Escola de Música i Dansa de Son Servera. Per altra banda, a la nit hi haurà plantada de telescopis a càrrec del Club Newton.
 
El divendres 23 de juny es celebra la revetlla de Sant Joan. La festa tendrà lloc a la plaça del Mercat a partir de les 22:30 h amb la participació dels grups Xiriminguet Band, Pirates Pirats i Ves-hi Tu. El dissabte 24 es celebra el dia de Sant Joan amb la missa solemne a l’església de Sant Joan a partir de les 11:00 h, el concert de Sant Joan a càrrec de la Banda de Música de Son Servera a la plaça a partir de les 12:00 h. i al vespre, ballada popular amb el grup Sa Revetla.
                                           Quedau tots convidats a gaudir de les festes serverines!

VEGEU AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES DE SANT FOAN A SON SERVERA