ca es en de

Festes de Sant Marc i Fira de Maig a Sineu, dia 1 de maig

(activitats del 19 d'abril al 18 de maig)

festes-de-sant-marc-i-fira-de-maig-a-sineu

 

La Fira de Sant Marc encalenteix l'ambient festiu a Sineu

 

La Fira de Sant Marc encalenteix l'ambient festiu a Sineu, tot començant per la mateixa diada de Sant Marc, 25 d'abril, patró de la capital d'Es Raiguer: a més de la tradicional cargolada, el poble celebra el seu patró amb dia de festa, ball de bot i missa solemne. Un cop acabat l'ofici, la banda de cornetes i tambors encapçalen la processó de la relíquia de Sant Marc.

 

El dia gran del programa de la Fira i Festes de Sant Marc és, però, el diumenge 1 de maig, dia en què trobareu Sa Fira a la plaça des Fossar i voltants. Com és tradició, no hi faltaran la mostra d'animals de races autòctones de les Illes Balears, exposició i venda de maquinària agrícola, concurs morfològic d'ovella mallorquina i de cans autòctons. També hi trobareu la tosa d'ovelles, un hortet ecològic dels alumnes del CEIP Rodamilans, mostrador CEPAD d'adopció d'animals, mostra de feina de camions teledirigits i molt més. 

 

Alhora, a sa Plaça i voltants hi haurà venda d'artesania, plantes i producte local i ecològic. Així mateix, fins al 18 de maig hi trobareu tot d'activitats complementàries com ara exposicions, conferències i tallers, que podeu consultar al programa de la fira.

 

 SALUT I BONA FIRA A TOTS ELS SINEUERS I SINEUERES!

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí