ca es en de

Festes de Santa Maria del Mar a Cala d'Or

de l'1 al 20 d'agost

festes-de-santa-maria-del-mar-a-cala-d-or

 

La localitat costanera de Cala d’Or, en el municipi de Santanyí, celebra les seves festes durant la primera meitat del mes d’agost. Unes festes que compten amb diverses activitats estiuenques com sopars a la fresca, concerts i revetlles, així com un mercadet artesanal nocturn. És remarcable també la processó marítima del dia de la Mare de Déu d’Agost.

 

 

Les festes de Santa Maria del Mar de Cala d’Or es celebren aquest any entre l'1 i el 20 d’agost.

 

Aquest any destaquen pel nomenament de fundador i promotor de Cala d’Or, Josep Costa i Ferrer, com a Fill Adoptiu de la Vila de Santanyí. També presenta una important novetat, com és la primera edició de la trobada de pintors de Cala d’Or durant el primer cap de setmana de les festes.

 

Activitats recomanades:

 

La inauguració de les festes amb la sortida dels gegants de Cala d'Or i els xeremiers del redol el divendres 4 d'agost a partir de les 20:30. Després hi haurà una “pamboliada” a la Plaça Costa amb amenització musical de la xaranga Quina Canya.

 

La I Trobada de pintors “Cala d'Or 2017”, que es celebra els matins del 5 i 6 d'agost. Les obres de la trobada s'exposaran al centre cultural de Cala d'Or a partir del dia 13 tots els matins del mes d'agost.

 

Els concerts de la soprano Lola Casariego i el pianista Aurelio Viribay a la parroquia de cala d'Or el dissabte 5 d'agost i el de la banda de música Adagio de Cala d'Or a la Plaça Eivissa el dijous 10 d'agost.

 

La exhibició de Ball esportiu del club de ball de Felanitx del dimecres 9 d'agost. Amb els actuals campions nacionals autònomics i locals. Acte seguit, ball en línia a la Plaça Costa i Revetla amb el duo Alma i Swing.

 

L'acte de nomenament de Fill Adoptiu de la Vila de Santanyí a D. Josep Costa i Ferrer fundador i promotor de Cala d'Or. L'acte es farà el divendres 11 d'agost a les 20 h durant la missa de celebració del 60é aniversari de la col·locació de la primera pedra de l'església de Cala d'Or.

 

El mercat artesanal vespertí de la plaça Costa els dies 13, 14 i 15 d'agost.

 

La VIII Travessia nedant Cala Gran – Cala d'Or del diumenge 13 d'agost a les 10:15 h. Les inscripcions es fan el mateix dia de la sortida a Cala Gran.

 

El concurs de talents “Perque jo ho valc” del diumenge 13 d'agost a la Plaça Costa.

 

Les diferents revetles de les festes a la Plaça Costa: El dissabte 12 d'agost es celebra la “Disco Show Revival” amb els Dj's Oscar Romero, Biel Castell i Janfry Fernan. El dilluns 14 d'agost actuen l'Orquesra Galatzó, el grup Ves-hi Tu i el DJ Chema Sanchez i el dimarts 15 és el torn del cantant José Arjona i la bailaora Leonor Moro.

 

La missa solemne del dimarts 15 d'agost a la parròquia de Cala d'Or amb ball de l'ofrena de l'escola de ball de bot i posteriorment la processó marítima des del port.

 

 MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!

 

Consulta el programa de les festes