ca es en de

Fira d'Oví i Caprí de Calvià

dies 24 i 25 de març

fira-d-ovi-i-capri-de-calvia

 

A la Fira d’Oví i Caprí de Calvià els animals són els grans protagonistes i suposa una gran oportunitat per contemplar ovelles i cabres de raça autòctona.

 

Els cans pastors també representen en aquesta fira de primavera un paper destacat. Concursos d’animals, venda de productes artesans, activitats infantils, xerrades, música i balls populars complementen aquesta mostra de marcat caràcter ramader.

 

 

La Fira d'Oví i Caprí de Calvià dóna la benvinguda a la primavera firera de Mallorca

 

Quan tot just ha entrat la primavera a Mallorca, a Calvià arriba la clàssica Fira d'Oví i Caprí, un esdeveniment ben consolidat al calendari firer.

 

Enguany la fira  se celebrarà dies 24 i 25 de març amb un farcit programa d'activitats: a més dels tradicionals mercat, mostra i exhibició de productes, la fira també comptarà amb el concurs morfològic de mascles i d’ovella de raça mallorquina, així com amb exhibicions relacionades amb el camp, com ara les dedicades a la feina dels cans pastors o a les tasques de tondre.

 

A més d'aquestes activitats tradicionals, n'hi haurà de complementàries, com ara la festa Xot-Rock, l'exposició "Xotografies", mostra gastronòmica, contacontes, etc. Tot un clàssic que dóna el sus a les fires de primavera a Calvià, una fira que, tal com afirma el batle del municipi, Alfonso Rodríguez Badal "ens apropa a la pagesia i ens permet gaudir d'uns dies amb activitats relacionades amb el camp i la nostra cultura i tradicions". 

 


ACTIVITATS DISSABTE 24 I DIUMENGE 25

 

  


 

Més informació clicant aquí...