ca es en de

Fira de Santa Margalida

dia 25 de març

fira-de-santa-margalida

Amb l’arribada de la primavera, Santa Margalida celebra la seva fira.

 

Una bona mostra agrícola, ramadera i artesana plena de productes mallorquins i exposicions que vesteixen el poble amb un agradable ambient festiu.

 

La fira de Santa Margalida també destaca pel seu espai dedicat a les energies renovables, que any darrere any es consolida dins el calendari firer mallorquí.

 

 

Dissabte de Fira de Santa Margalida amb activitats folklòriques, tradicionals i culturals

 

 

La Fira de Santa Margalida enguany comença a les 10:00 h del matí amb l'arribada de les autoritats i cercavila amb els Xeremiers de la Vila a la Plaça de la Vila. Tot seguit hi haurà una demostració eqüestre a càrrec de l'associació de cavallistes que Santa Margalida vora el Quarter de la Guàrdia Civil.

 

Ja a s'horabaixa, a partir de les 17:30 h, hi haurà actuació de l'escola de ball de bot de Santa Margalida a la Plaça de la Vila. Acte seguit hi haurà actuació de Música Nostra i més tard es farà la tradicional benedicció de rams i palmes amb processó i missa de la passió, acompanyada de l'actuació de la coral de Santa Margalida.

 

El programa es complementarà amb música i concerts al vespre i també més propostes culturals durant la setmana de la Pasqua.

 

 

 

 

 

Més informació clicant aquí...