ca es en de

Fira del Fang de Marratxí

del 3 a l'11 de març

fira-del-fang-de-marratxi

La terriseria ha estat durant molts d’anys una indústria característica de Marratxí. Per això, des de fa més de 30 anys aquest municipi organitza la Fira del Fang.

 

Un esdeveniment on hi participen els artesans del municipi, però també d’arreu de Mallorca, de la Peninsula i de l’estranger per tal de donar a conèixer el seu treball amb la ceràmica.

 

La Fira del Fang també suposa una bona oportunitat per adquirir peces diverses elaborades amb fang com eines, peces de cuina, joguines, obres d’art, etc.

 

 

Del 3 a l'11 de març arriba una nova edició de la Fira del Fang de Marratxí amb nombroses novetats

 

Si mirem el calendari firer de principis d'any, trobarem que la fira que dóna el sus a la temporada és, alhora, una de les més populars de Mallorca, i una cita anual de la qual Marratxí pot presumir: la Fira del Fang, que enguany compta la seva 34a edició.

 

És a principis de març quan el recinte de la Verònica de Sant Marçal acull una gran exposició, fira i mercat d’artesania realitzada amb fang. Els visitants arriben d’arreu de Mallorca, però també cada cop són més els turistes que s'apropen a fer-hi una ullada. La
temàtica principal de la mostra d’enguany és “L’arquitectura i la ceràmica a Mallorca”.

 

A més a més, aquest 2018 la fira compta amb algunes novetats: coincideix amb l’exposició de la 7a Biennal Internacional de Ceràmica (BICMA) al Museu del Fang, "fet que farà del nostre municipi un punt de referència a nivell internacional pel que fa a la cultura del fang i la ceràmica" tal com destaca el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles i Garau.


Una altra de les activitats més destacades del programa de la Fira d’enguany és l’exposició del projecte guanyador del Premi Benet Mas 2018, signat per Núria Soley, una ceramista catalana amb una llarga trajectòria a nivell internacional. També s'ha incorporat dins el programa d'enguany el concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca.

 


 

HORARI DE LA FIRA DEL FANG:
De dilluns a divendres
de 10 a 13:30 h. i de 16 a 19 h.
Dissabtes i diumenges
de 10 a 20 h. (no es tanca els migdies)

TRENET:

Hi haurà servei de connexió entre la Fira del Fang
i el Museu mitjançant trenet.

BAR:

Hi haurà servei de bar amb refrescos,
cafè, pa amb oli
i molts altres productes.

 


 

Més informació clicant aquí...