ca es en de

Fires i festes de primavera de Manacor

Primavera

fires-i-festes-de-primavera-de-manacor

Manacor celebra les seves Fires i Festes de Primavera cada any a finals del mes de maig i a principis del mes de juny. Unes festes que arranquen amb les danses dels cossiers i que inclouen la fira agrícola, ramadera, industrial i artesana de Manacor. Durant els dies que duren les festes es poden trobar a diferents indrets del poble molts d’espectacles i activitats organitzades per les diferents entitats del municipi. Entre aquestes s’hi celebren competicions esportives, representacions i concursos teatrals, lliuraments de premis populars i culturals, trobades de gegants o tasts gastronòmics amb una especial atenció al món del vi.

 

comercial-cladera

Des de Fires i Festes us volem fer una recomanació i estem segurs que no us anem a defraudar. Si necessiteu comprar qualsevol màquina agrícola (jardinería, forestal…) tant per a us particular com per a professional, i us passegeu per la Fira de Manacor, visiteu l’stand de COMERCIAL CLADERA on trobareu les millors marques en maquinària agrícola i forestal amb uns preus molt assequibles, i sobretot un tracte personal i professional immillorable on us assessoraran sobre qualsevol tema relacionat amb el món agrícola.

———————————————————————————————————————————

cellers-manacor-160-x160

Si després de trescar per la fira o acudir a qualsevol de les celebracions d’aquests dies voleu seure una estona i menjar bé, vos recomanam que vos apropeu fins a ES CELLER DE MANACOR, que el trobareu al passeig Antoni Maura 91. Les raons son molt simples: tenen menjar mallorquí fet amb estima, racions ben generoses i uns preus bastant ajustats. Com a bon lloc que es, pot omplir-se el dia de fira, però si voleu que vos guardin taula els podeu telefonar al 871 57 95 36 (Menú especial “FIRES I FESTES DE PRIMAVERA” els diumenges dia 28 de maig i dia 4 de juny)

VOS HI ESPERAM!!!

————————————————————————————————————————————