ca es en de

Jornades gastronòmiques "Inca a taula"

del 22 al 25 de març

jornades-gastronomiques-inca-a-taula

 El març del 2018 neixen les jornades gastronòmiques *Inca a taula*, que pretenen promocionar la cuina de la ciutat a través de la participació d'una quinzena de restaurants i cellers de la capital des Raiguer.

 

L'esdeveniment coincideix amb la celebració de les Jornades del Palo de Mallorca, una oportunitat per descobrir aquest popular licor mallorquí i tots els usos que té dins la gastronomia i la cocteleria.

 

 

16 cellers i restaurants de la capital des Raiguer participen a les jornades gastronòmiques "Inca a taula"

 

Inca acollirà del 22 al 25 de març les jornades gastronòmiques "Inca a taula", que promocionaran el bo i millor de la cuina de la ciutat i que comptaran amb la participació de 16 restaurants i cellers de la capital del Raiguer.

 

Paral·lelament se se celebraran les I Jornades del Palo de Mallorca, en què el popular licor mallorquí serà el principal protagonista. Aquest nou esdeveniment es presenta com "una oportunitat per descobrir aquesta beguda i tots els usos que té en la gastronomia i la cocteleria", tal com van afirmar fonts de l'Ajuntament durant la presentació de tots dos esdeveniments, que comptà amb la presència de l'alcalde Virgili Moreno, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Tortella, així com representants de l'associació balear de Sumillers i de l'associació de Cuiners Internacionals de Balears.

 

El consistori destaca, en aquesta primera edició, la gran participació i compromís dels restaurants i cellers d'Inca: "Per a nosaltres és molt important la resposta que ha tingut la iniciativa entre els professionals dels fogons, i si se segueix potenciant pot convertir-se, amb el temps, en un atractiu més per als visitants", explicà el regidor Jaume Tortella.

 

 

 

Més informació clicant aquí...