ca es en de

The Sunset Market a Port Portals

tots els dimecres i dijous del mes d'agost

the-sunset-market-a-port-portals

Quan el sol de l’estiu ja no crema i comença a davallar, a Port Portals obre el Sunset Market. Un mercadet amb encant per passar l’horabaixa en un ambient agradable.

 

Instal·lat en el boulevard de Port Portals, durant els dies que es celebra el Sunset Market hi podem trobar paradetes de distints tipus de productes, així com també una zona infantil, diverses opcions per menjar i beure i música ambiental i en directe.

 

El Sunset Market de Port Portals es celebra aquest 2017 cada dimecres i cada dijous del mes d’agost. El seu horari és de 18:00 h a 24:00 h, temps en el que es podrà gaudir de la davallada del sol davora la mar en un ambient de platja i amb caràcter vintage.

 

A les paradetes del Sunset Market s’hi poden trobar diferents productes de bisuteria, decoració de la llar, complements, accesoris, etc. En aquest mercadet vespertí d’estiu també se podrà gaudir d’una bona oferta de cocktails amb els que assaborir la posta de sol.

 

Entre altres serveis, al Sunset Market de Port Portals hi podrem trobar la zona Sunset Kids, destinada a l’entreteniment dels més petits, disponible fins a les 22:00 h.

 

Per altra part, els dimecres entre les 21:00 h i les 23:00 h es podrà gaudir de la música ambiental punxada per DJ Vinilo.

 

Els dijous, en canvi, serà el dia de la música en directe, amb grups de distints estils que variaran cada setmana.

 

Les actuacions previstes per a aquest mes d’agost son les següents:

 

3 d’agost:     The Claps (grup de versions).

 

10 d’agost:    Lili’s House (indie country folk).

 

17 d’agost:    La Kunfusión (flamenco).

 

24 d’agost:    Clau de Sol (reggae i soul).

 

31 d’agost:    Monkey Doo i Oh my Swing! (swing).

 

 

 

Més informació