ca es en de

Viu el Nadal a Andratx

del 1 de desembre al 5 de gener

viu-el-nadal-a-andratx

  

“Viu el Nadal” és un cicle d’activitats organitzat per la regidoria de cultura de l’ajuntament d’Andratx per a les festes de Nadal.

 

Des del començament de desembre i fins passat el dia dels reis, Viu el Nadal inclou activitats tan pròpies d’aquestes dates com mercadets de nadal, concerts de nadales, festes per cap d’any, la colcada del reis així com també actuacions de teatre i cinema.

 

 

El cicle “Viu el Nadal” d’Andratx arranca aquest 2017 el divendres 1 de desembre i s’allarga fins el proper 5 de gener amb la tradicional colcada dels reis.

 

Andratx organitza una ampla mostra d’activitats nadalenques, entre les que destaquen el concert de nadales amb la Coral Municipal d’Andratx i l’artista convidat Bruno Soto (12 de desembre), el tradicional mercat de Nadal a la Plaça Espanya i el concert de les Veus de Ponent a l’Església de S’Arracó (17 de desembre), el concert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música, Dansa i Banda (21 de desembre), el concert de nadales amb els cors d’Andratx a s’Arracó (22 de desembre), el betlem vivent al Port d’Andratx (24 de desembre), el Parc Infantil de Nadal (del 2 al 4 de gener) i la colcada dels Reis (5 de gener).

 

Aquest 2017 “Viu el Nadal” també inclou un parell d’activitats relacionades amb l’arqueologia. Entre elles hi trobem l’excursió a Ses Pedreres de s’Alqueria (16 de desembre) o el taller de Cuina Talaiòtica (29 de desembre).

 

Els més petits també seran protagonistes en aquest cicle de “Viu el Nadal” en la diada de tallers infantils (27 de desembre) i diferents sessions de cinema i teatre que es duran a terme entre el final del desembre i l’inici del gener en el municipi.

 

 

 L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UN BON NADAL!!!

 

Més informació clicant aquí...