dimecres, 25. novembre 2020
ca es en de
ca es en de

Estellencs

estellencs

Estellencs, un tast de la Mallorca autèntica 

 

La petita població d'Estellencs, situada mirant el mar en una vall de fortes pendents a la part occidental de la Serra de Tramuntana, entre els termes d'Andratx i Banyalbufar, conserva amb el seus 384 habitants tot l'encant de la Mallorca autèntica. 

 

Es troba a la part sud-oest de la serra de Tramuntana, a la seva vessant nord, penjant sobre la mar.  És un petit territori caracteritzat pels carrers empedrats del seu poble, per la màgica i esvelta figura del Puig de Galatzó, envoltat d'altres cims que acaben amb fermesa dins la mar.

 

Estellencs té  indrets plens de l'encant dels pobles de la Serra i de la seva tranquil•litat. A més l'entorn del poble permet gaudir de passejades i excursions diverses com són el Puig de Galatzó, Ses Serveres, Sa Coma d'en Vidal, Es camí des correu, entre d'altres.

 

Font del text: http://www.estellencs.com/

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Estellencs

 • Festes Patronals a Estellencs

  Festes Patronals a Estellencs

  Al voltant de dia 29 d’agost se celebren les festes patronals de Sant Joan Baptista, que plenes de diferents actes, marquen una cita ineludible per als residents i també per a molts visitants que s’apropen a Estellencs per gaudir d’aquestes festes...

  Veure »
 • Estellencs Gastronòmic

  Estellencs Gastronòmic

  Estellencs Gastronòmic és un esdeveniment de nova creació que va començar el seu camí l’any 201. Se celebra en el mes d’octubre en memòria a Mateu Vidal, cuiner i ...

  Veure »