ca es en de

Estellencs

estellencs

Estellencs, un tast de la Mallorca autèntica 

 

La petita població d'Estellencs, situada mirant el mar en una vall de fortes pendents a la part occidental de la Serra de Tramuntana, entre els termes d'Andratx i Banyalbufar, conserva amb el seus 384 habitants tot l'encant de la Mallorca autèntica. 

 

Es troba a la part sud-oest de la serra de Tramuntana, a la seva vessant nord, penjant sobre la mar.  És un petit territori caracteritzat pels carrers empedrats del seu poble, per la màgica i esvelta figura del Puig de Galatzó, envoltat d'altres cims que acaben amb fermesa dins la mar.

 

Estellencs té  indrets plens de l'encant dels pobles de la Serra i de la seva tranquil•litat. A més l'entorn del poble permet gaudir de passejades i excursions diverses com són el Puig de Galatzó, Ses Serveres, Sa Coma d'en Vidal, Es camí des correu, entre d'altres.

 

Font del text: http://www.estellencs.com/

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Estellencs

 • Festes Patronals a Estellencs

  Festes Patronals a Estellencs

  Al voltant de dia 29 d’agost se celebren les festes patronals de Sant Joan Baptista, que plenes de diferents actes, marquen una cita ineludible per als residents i també per a molts visitants que s’apropen a Estellencs per gaudir d’aquestes festes...

  Veure »
 • Estellencs Gastronòmic

  Estellencs Gastronòmic

  Estellencs Gastronòmic és un esdeveniment de nova creació que va començar el seu camí l’any 2016. Se celebra en el mes d’octubre en memòria a Mateu Vidal, cuiner i ...

  Veure »