ca es en de

Mallorca

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Mallorca

 • Panades i robiols

  Panades i robiols

  Fer panades és en sí mateixa una activitat plaentera, i encara més ho és comparar les pròpies amb les que es fan a casa de familiars i amics. Perquè panades, robiols i crespells son diferents depenent de la casa on es facin, la recepta mai es fixa, i com que sovint la proporció dels ingredients és heretada de família, son un plat que reflecteix molt bé els costums i els gustos del qui l’elabora.

  Veure »
 • Primavera a Mallorca

  Primavera a Mallorca

  El sol allarga la seva traçada. Un canvi horari dota de més llum els horabaixes. La brisa comença a ser càlida i els pobles es deixondeixen. La primavera arriba a Mallorca i amb ella un canvi d’actitud.

  Veure »
 • MALLORCA: UN MÓN DE CULTURA!!!

  MALLORCA: UN MÓN DE CULTURA!!!

  La cultura mallorquina és rica, àmplia i plena d'història. Els pobles mediterranis que es van assentar i es van relacionar amb Mallorca, entre els quals trobem romans, fenicis, àrabs o catalans, influenciaren profundament l'illa dotant-la d'un patrimoni cultural i un caràcter propi.

  Veure »
 • Festival Internacional de Teresetes.

  El Festival Internacional de Teresetes és un esdeveniment consolidat en el calendari teatral mallorquí. Durant els dies de la mostra, desenes de companyies de teatre de teresetes, tant d’origen nacional com internacional, visiten l’illa de Mallorca per presentar les seves obres.

  Veure »