dissabte 25 novembre 2017
ca es en de
ca es en de

Sa Pobla

sa-pobla

Sa Pobla és un dels municipis de referència de l’agricultura mallorquina.

 

Està situat a la part nord de la comarca de Es Raiguer i la seva població sobrepassa els 12.000 habitants. Limita amb els pobles de Búger, Muro, Alcúdia, Pollença, Campanet, Llubí i Inca. Antigament se la va conèixer amb el nom de Uialfàs, el nom d’una alqueria àrab que es va situar on actualment està el poble abans de la reconquesta. Sa Pobla és coneguda pel cultiu de la patata (que compta amb la seva pròpia fira), la més primerenca del continent i demandada des del nord d’Europa. Carxofes, mongetes o maduixes son altres dels cultius que es poden trobar en els camps poblers.

 

Sa Pobla és un dels pobles de Mallorca on es celebra amb més sentiment la festa de Sant Antoni. Dimonis, caparrots, ximbombades, foguerons i un gran piromusical son els elements destacats de la revetlla, recentment anomenada Nit Bruixa. També destaquen les festes patronals de Sant Jaume i Santa Margalida així com el cicle de concerts Mallorca Jazz Sa Pobla, amb presència d’artistes internacionals. 

 

El seu mercat setmanal es celebra el diumenge i s’ubica a la Plaça Major.
 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Sa Pobla

 • Fira nocturna de la patata de Sa Pobla

  Fira nocturna de la patata de Sa Pobla

  La fira nocturna de la patata de Sa Pobla és clàssic entre fires gastronòmiques mallorquines. Bars, restaurants i empreses de menjar de tot el poble ofereixen durant la fira una gran varietat de plats que tenen la patata com a ingredient destacat.  

  Veure »
 • Fira d'Oportunitats a Sa Pobla

  Fira d'Oportunitats a Sa Pobla

  Els comerços i les botigues del poble són els principals protagonistes de la Fira d’Oportunitats de sa Pobla. Cada any a principis del mes d’octubre surten al carrer, posant a la venda els ...

  Veure »
 • Nit de l'art a Sa Pobla

  Nit de l'art a Sa Pobla

  La Nit de l’art de Sa Pobla és un esdeveniment de nova creació que començà la seva història el 2016. Es celebra una nit d’estiu al passeig del tren, on es poden gaudir de les obres d’art

  Veure »
 • Art i Copes a sa Pobla

  Art i Copes a sa Pobla

   Durant una nit de tardor, els bars i restaurants de la plaça de Sa Pobla i els seus voltants, edificis municipals i cases particulars es vesteixen de galeries d’art per acollir obres d’artistes locals.

  Veure »
 • Festival Mallorca Jazz Sa Pobla

  Festival Mallorca Jazz Sa Pobla

  El mes d’agost a Sa Pobla és sinònim de música jazz. El Festival Internacional Mallorca Jazz Sa Pobla és ja una cita històrica i obligada per als amants d’aquest gènere musical.

  Veure »

QUE VISITAR A Sa Pobla

El seu mercat setmanal es celebra el diumenge i s’ubica a la Plaça Major.