ca es en de

Sóller

soller

 

Sóller és una visita obligada a la costa nord-oest de Mallorca

 

Ubicat a uns 3 km del seu port, el Port de Sóller. El poble sorgeix sobre una gran vall fèrtil envoltada de muntanyes. Sóller reparteix la seva vall entre el poble de Fornalutx i el llogaret de Biniaraix, la població total és d'unes 13.000 persones.

 

La vall és famosa pels seus horts de tarongers i els marges mil·lenaris d'oliveres. La vall de Sóller i el port es troben a mitja hora de l'aeroport de Palma de Mallorca i gaudeixen de bones comunicacions mitjançant el seu propi ferrocaril, tramvia i serveis d'autocar. 


La vall i les muntanyes que l'envolten, la Serra de Tramuntana són la destinació preferida per gent de tot arreu del món, especialment els aficionats a l'excursionisme, la natura, la cultura, el esports acuàtics, la gastronomía o simplement per aquells que necessiten un descans tranquil lluny del tràfec quotidià d'altres indrets més coneguts de l'illa.

 

Sóller és coneguda pel cultiu de taronges, és per això que la Fira de la Taronja, que se celebra a la primavera, és una de les més populars del municipi. També són populars i molt concorregudes les Fires i Festes de Maig a Sóller, tradicionalment conegudes com a Festes de Moros i Cristians. Finalment, la localitat celebra les seves festes d'estiu per Sant Bartomeu.

 

El mercat setmanal de Sóller té lloc el dissabte.

 

Font text: http://www.visitsoller.com

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Sóller

 • Fira i Firó de Sóller

  Fira i Firó de Sóller

  Sempre que arriba el maig, sollerics i solleriques es volquen en l’organització dels esdeveniments més grans del seu poble: les Fires i Festes de Sóller, o, com són més coneguts les Festes de Moros i Cristians i el Firó de Sóller.

   

   

  Veure »
 • Festes de Sant Bartomeu a Sóller

  Festes de Sant Bartomeu a Sóller

  Sóller celebra les seves festes d’estiu per Sant Bartomeu. Durant el mes d’agost, el poble i el seu port, s’omplen d’activitats esportives i culturals, propostes estiuenques i celebracions de caràcter tradicional.

  Veure »
 • Festes de Nadal a Sóller

  Festes de Nadal a Sóller

  Les Festes de Nadal a Sóller venen sempre acompanyades d'una fira que desperta l'esperit nadalenc: es tracta de la Fira de la Il·lusió, un esdeveniment organitzat pel Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sóller...

   

  Veure »
 • II FIRA MERCAT DE LA CARN I L'EMBOTIT DE SÓLLER

  II FIRA MERCAT DE LA CARN I L'EMBOTIT DE SÓLLER

  Torna la Fira Mercat de la carn i l'embotit de Sóller

  El dia 12 de març de 2023, de 9h a 16h, al Mercat municipal i pl. del mercat, vine a conèixer els productes de la carn i l'embotit de Sóller en una fira mercat diferent amb venda i degustació de productes, torrades i caliu a punt, actuacions musicals, ball de bot, tallers, etc...

  Veure »
 • Vine a la Fira de l'embotit de Sóller aquest cap de setmana

  Vine a la Fira de l'embotit de Sóller aquest cap de setmana

  El proper 12 de març Sóller acollirà la que serà la segona edició de la Fira de la Carn i l'Embotit, en el qual es donaran cita al mercat municipal tots els productors d'embotits i derivats de la carn del municipi, en una jornada a la qual es combinaran les degustacions i les activitats ludicoculturals. Una iniciativa que pretén recolzar el sector carni de Sóller i promocionar els seus productes locals...

  Veure »