dissabte 25 novembre 2017
ca es en de
ca es en de

Son Servera

Son Servera és un municipi costaner de la comarca del Llevant, situat al nord-est de l’illa.

Consta de quatre nuclis urbans: Son Servera poble, Cala Millor, Cala Bona i Costa dels Pins, que acullen a més de 11.000 habitants, essent Cala Millor i Son Servera els nuclis més poblats. Son Servera agafà el nom d’una de les famílies propietàries de terrenys que ara formen el municipi. No va ser independent fins a ben entrat el segle XIX i durant molt de temps va dependre d’Artà. Actualment Son Servera, a través dels seus nuclis urbans que donen a la mar, s’ha convertit en un important punt de referència turístic gràcies a platges de gran afluència Cala Bona, Cala Millor i d’altres més apartades com Sa Marjal i Es Ribells.

 

Son Servera és un dels pobles mallorquins en el que es celebren les festes de Sant Antoni. Dimonis, torrades i foguerons protagonitzen aquestes festes que comencen amb la festa de la Troncada, on es va a recollir la llenya dels foguerons. A l’estiu, Son Servera fa festes el mes de juny amb les celebracions de Sant Joan i les fires. Altres festes del municipi son les festes de la Mare de Deu dels Àngels a Cala Millor i les Festes de la Verge del Carme a Cala bona.

 

Son Servera celebra el seu mercat setmanal cada divendres dematí durant tot l’any al centre del poble. A Cala Millor també es pot trobar un mercat setmanal entre els mesos de març i octubre al carrer Eucaliptus i a la plaça.

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Son Servera

 • Festes de Sant Joan a Son Servera

  Festes de Sant Joan a Son Servera

  Cada any, Son Servera celebra amb alegria i diversió les festes de Sant Joan, el patró del municipi. Es tracta d’unes festes ben arraigades en el poble, on l’Ajuntament de Son Servera i les associacions del poble preparen moltes activitats, que van des de jornades esportives,

  Veure »
 • Fira Nocturna i Fira de Juny de Son Servera

  Fira Nocturna i Fira de Juny de Son Servera

  El mes de juny Son Servera celebra les festes del seu patró: Sant Joan. Unes setmanes abans, l’activitat festiva comença amb una fira nocturna el dissabte, acompanyada d’una nit d’art. El diumenge següent hi ha fira agrícola, ramadera i artesana.

  Veure »
 • Festes del Turista a Cala Millor

  Festes del Turista a Cala Millor

  La Festa del turista a Cala Millor consisteix en una setmana d'activitats festives organitzada a finals de setembre amb l'objectiu d'allargar l'activitat turística i comercial de la zona després de l'estiu.

   

  Veure »
 • Festes Populars de Cala Millor

  Festes Populars de Cala Millor

  La localitat costanera de Cala Millor, a Son Servera, celebra cada estiu les seves festes populars al voltant del dia de la Mare de Déu dels Àngels. Aquestes festes destaquen

  Veure »