ca es en de

Christmas Market a Alaró

dies 8 i 9 de desembre

christmas-market-a-alaro

El Christmas Market Alaró és un mercadet nadalenc que aposta per l'artesania, el comerç de proximitat, els productes fets a mà i la compra conscient.

 

Tots els anys a mitjans de desembre se celebra al bell mig d'Alaró, i hi podreu trobar mobles fets a mà, joies, làmpares, fotografies, sabons, escultures... i molts productes més. 

El Christmas Market Alaró celebra el seu 7è aniversari en la millor salut

 

Arriba la 7a edició del mercadet de Nadal d'Alaró, especialitzat en artesania i consum local: el Christmas Market Alaró. Un mercat artesà, que, juntament amb el "Nadal Fet-a-mà" de Sineu, cerca potenciar el comerç de proximitat i els articles fets a mà.

 

Un mercat on, a més de trobar-hi tota mena d'articles de regal, artesania, roba, ornamentació nadalenca i fins i tot òptica, també podreu gaudir de moltes activitats complementàries: concerts que amenitzaran les jornades, tallers per a infants, espectacles de circ, batucades, focs artificials, jocs guiats per a infants de la mà de Ludoteca de Jardí, bandes de versions... i molt més!

 

Enguany podreu visitar el mercat Christmas Market Alaró dissabte dia 8 de 0.00 a 21.00 h i diumenge 9 de 10.00 a 17.00 h.

 

 

 

 

  

Més informació clicant aquí...