dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Comprar a Son Servera té premi

De l'1 al 27 de desembre

comprar-a-son-servera-te-premi

L’Ajuntament de Son Servera és l'artífex de la campanya «Comprar a Son Servera té premi».

 

Una iniciativa amb el segell de la Regidoria de Comerç i Mercats, que té la intenció de potenciar la presència del petit comerç local, especialment en una bona època de compres, com les festes de Nadal, alhora que es potencia la dinamització econòmica del municipi.

Una cistella ben farcida de Nadal per aquells que comprin al comerç local de Son Servera

 

El 2018 serà el quart any que es duu a terme la campanya "Comprar a Son Servera té premi", en què participen gairebé un centenar d’empreses i de comerços de Son Servera. 

 

Aquesta campanya comercial aposta per premiar els clients que comprin en una empresa local, per això l’Ajuntament sortejarà una cistella farcida de productes nadalencs entre aquells que ho facin. Per participar en el sorteig els clients hauran de fer una compra mínima de 10 euros en alguns dels establiments adherits. El sorteig es farà el pròxim 28 de desembre al mateix Ajuntament.

 

«Amb aquestes iniciatives el que volem és animar la gent a consumir en empreses d’aquí. És difícil competir contra les promocions de les grans empreses i per això, des d’aquí, donam als petits negocis una petita empenta», segons va explicar el regidor de Comerç i Mercat, Francesc Riera, tal com recull el diari digital De franc digital.

 

L'AJUNTAMENT VOS DESITJA MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!!!

Més informació clicant aquí...