ca es en de

"Dissabtes de PAM a PAM", mercat itinerant entre Porreres, Algaida i Montuïri

Primer, segon i tercer dissabte de cada mes

dissabtes-de-pam-a-pam-mercat-itinerant-entre-porreres-algaida-i-montuiri
 

Tres localitats, Porreres, Algaida i Montuïri, i un mateix objectiu: promocionar les varietats i els productes agroalimentaris de proximitat com una alternativa complementària a la del mercat convencional, i fomentar i potenciar alhora l'artesania local.

 

És aquest el leit motiv de la campanya Dissabtes de PAM a PAM, el mercat itinerant i de proximitat entre Porreres, Algaida i Montuïri.

 

Productes ecològics, agroalimentaris i artesania local, al nou mercat itinerant "Dissabtes de PAM a PAM" d'Algaida, Porreres i Montuïri

 
  

Aquest nou mercat se celebrarà el primer (Porreres), segon (Algaida) i tercer (Montuïri) dissabte de cada mes, a partir del mes de març tot coincidint amb l'arribada de la primavera.

 

El mercat tindrà des de 8 fins a 10 paradetes, depenent de l'època de l'any o de la celebració d'alguna activitat extraordinària: "A cada municipi se celebraran actes o activitats paral·leles com ara música, propostes educatives o culturals,per tal d'enriquir encara més aquest mercat", tal com va apuntar la batlessa d'Algaida, Maria Antònia Mulet, durant la presentació.

  

El mercat itinerant "Dissabtes de PAM a PAM" oferirà, a banda de totes aquestes activitats, productes ecològics, agroalimentaris i la millor artesania local. Francisca Mora, batlessa de Porreres, va remarcar que aquest mercat dels dissabtes entre els tres municipis "és una il·lusió que es fa realitat". Joan Verger va afegir que "aquest mercat es fa a tres municipis del pla per tal d'atreure gent cap als mateixos pobles però també cap a la comarca perquè els visitants puguin apreciar de tota la varietat que tenim al pla".

 I és que aquest mercat pretén també incentivar el mercat local i fer accessible el mercat a totes aquelles persones que per motius laborals no poden assistir al mercat setmanal que als tres municipis celebren entre setmana. Per a l'organització del mercat s'han encomanat parades de fusta artesanals que seran les mateixes a cada municipi, fet que unificarà la imatge a cada municipi.


Així mateix, cal destacar que per a fer les tasques de muntar i desmuntar el mercat, s’ha contractat Nartha, una empresa socialment responsable, que fomenta la integració i la inserció laboral de persones amb discapacitat.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí