ca es en de

Farmers' Market a Puerto Portals

6, 13, 20 i 27 de maig

farmers-market-a-puerto-portals

El Farmers’ Market de Puerto Portals és un mercat que es consolida per segon any consecutiu i que s’instal·la al boulevard de Puerto Portals, a Calvià, els diumenges al matí.

 

En aquest mercat es poden trobar productes frescos de km. 0, 100% mallorquins i també distints tipus de productes d’artesania local.

 

En el Farmers’ Market s’hi pot disfrutar també d’una zona de picnic, ambientació musical i activitats per a infants, entre les quals hi destaquen els tallers temàtics relacionats amb els productes frescos locals.

 

 "Puerto Portals" acollirà el Farmers’ Market tots els diumenges de maig

 

Aquest mes de maig, Puerto Portals serà escenari del mercadet illenc Farmers’ Market. Cada diumenge de 10h a 16h una atmosfera estiuenca inundarà el passeig portuari amb productes frescs i artesanals, elaborats i comercialitzats de manera local (km 0).

 

A més, Farmers’ Market acull la iniciativa “One for One”, de manera que per cada article venut amb aquest distintiu, la ONG Mallorca Sense Fam rebrà el mateix article. Un mercadet d’allò més solidari! Però el Farmers’ Market és molt més que un mercat, ja que ve acompanyat d’un bon grapat d’activitats.

 

El primer diumenge de maig, comença el dematí amb força a les classes obertes de la nova modalitat kanga training, tota una experiència! Al migdia, l’ambient serà immillorable per pegar una mossegada a la zona de pícnic tot gaudint de l’actuació en directe de Tubatap.

 

Diumenge 13 al Farmers’ Market confluiran classes de ioga i mostres de ball de bot (Calabruix), opcions diverses per a tots els gustos!

 

Així mateix, diumenge dia 20 Cati Palou ensenyarà els seus trucs de cuina a grans i petits, mentre Julia Eme&Nico animen la fira amb les seves propostes musicals.

 

El darrer diumenge dia 27, serà l’ocasió indicada per aprendre algunes claus de Tai-Chi (Tai-Chi Escuela Internacional), i tot seguit el Port de Portals acomiadarà el Farmers’ Market ballant al ritme del swing amb els Monkey Doo.

 

Totes les setmanes, el Farmers’ Market disposarà de zones infantils amb tallers temàtics i contacontes perquè els més menuts no s’avorreixin ni un moment!

 

El Farmers’ Market de Portals és sense cap dubte la millor alternativa per gaudir dels diumenges assolellats del mes de maig.


 

 

Més informació clicant aquí...