divendres, 26. abril 2019
ca es en de
ca es en de

Festa de Monti-sion a Porreres

Dia 28 d'abril (amb activitats des del 12 d'abril fins al 2 de juny)

festa-de-monti-sion-a-porreres

 

Quan arriba la Setmana Santa, l'oratori de Monti-sion es converteix en el lloc preferit de peregrinació per als porrerencs.

 

Allà se celebren algunes de les activitats de la Pasqua, com és el Via Crucis.

 

Les activitats d'aquesta festa s'allarguen durant més d'un mes, per la qual cosa és una bona època per visitar la població.

Porreres celebra la Festa de Monti-sion 2019 amb un complet programa d'activitats culturals i religioses

 


Des del 12 d'abril fins al 2 de juny es celebren les Festes de Setmana Santa i de Monti-sion a Porreres. Les activitats més destacades inclouen diverses propostes culturals, com a presentació de llibres, concerts i un altre tipus de propostes d'oci.

 

També s'inclouen les activitats tradicionals (i molt populars) de Setmana Santa com són les misses, les processons i el Davallament del divendres 19 d'abril, Divendres Sant. El diumenge 21 d'abril se celebra la Pasqua de la Resurrecció a l'església parroquial.

 

El programa també inclou algunes activitats molt típiques com la Processó de les Encontrades amb la Filharmònica de Porreres i la celebració de l'Eucaristia Parroquial, la sortida de les autoritats per oferir un refresc a la plaça i el ball a càrrec dels gegants de Porreres, acompanyats dels xeremies.

 

 

L'AJUNTAMENT DE PORRERES VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE MONTI-SION!!! 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí