ca es en de

Festes de la Beata a Vilafranca de Bonany

del 13 al 29 de juliol

festes-de-la-beata-a-vilafranca-de-bonany

 

Les Festes de la Beata són un esdeveniment ben popular a aquest municipi. El programa de festes està cada any organitzat i coordinat per l'Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració i participació d'entitats culturals, socials, esportives i juvenils del municipi.

 

Les activitats giren al voltant de la tradició i a la devoció dimoniera de Vilafranca, ja que el Dimoni de les Festes de la Beata és la figura més popular d'aquest esdeveniment.

 

A més de les dues sortides del dimoni i la berbena, hi destaquen altres activitats també ja tradicionals com són el sopar solidari, la Mostra de ball de bot, el Beatifoc, els cavallets, la Missa als majors, la Beata Prix, el Playback Dance Show, la Jornada Home i Natura, el dinar revolter, etc.

La Beata Prix, Cavallets, Beatisò, Beatifoc... i molt més a les Festes de la Beata de Vilafranca de Bonany 2018

 

Un any més arriben les populars Festes de la Beata de Vilafranca de Bonany, que enguany tenen lloc entre el 13 i el 29 de juliol. 

 

En la programació d'enguany hi ha molta música en viu, com divendres 13 de juliol per a la presentació dels actes de Sa Revolta 2018 o el Vila Fest 80's, que tendrà lloc dissabte 14 amb més de 5 hores de música en directe.

 

Les festes continuaran amb activitats per a grans i menuts, com exposicions, contacontes, jocs... També hi haurà propostes gastronòmiques, com ara la ruta de tapes vilafranquera, la IX Ruta desTAPA't a l'estiu. 

 

Dissabte 21 de juliol tendrà lloc el pregó de festes, seguit de sopar solidari a la fresca i una nova edició de La Beata Prix 2018!, competició nocturna d'habilitats físiques per a majors de 14 anys. L'endemà, diumenge 22, hi haurà Festa Infantil i Familiar i recital d'havaneres a la plaça Major.

 

Durant la setmana següent seguiran les activitats, entre les quals destaquen La Beateta Prix o La Beata PlayBack Dance Show. Divendres dia 27 hi haurà la tradicional sortida del dimoni, seguida de festa infantil i, de vespre, el Beatisò 2018. Dissabte 28 sortiran els Cavallets a Ca sa vestidora i diumenge 29 hi haurà la darrera sortida del dimoni des de l'Ajuntament, amb passacarreres amb els caparrots i la colla de xeremiers.

 

La festa s'acomiadarà el mateix diumenge 29 amb el Beatifoc 2018 a la plaça Major, que congrega diferents colles de dimonis per a un final de festa espectacular.

 

DES DE L'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA VOS DESITJEM UNES BONES FESTES DE LA  BEATA!!!

   Consulta el programa de les festes

   Més informació sobre el municipi aquí