dissabte 17 novembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu a Galilea (Puigpunyent)

del 31 d'agost al 15 de setembre

festes-de-la-mare-de-deu-a-galilea-puigpunyent

 

Tots els anys per principis de setembre els galileus i les galileues esperen amb ganes les Festes de la Mare de Déu, que celebren el seu dia més gran el 8 de setembre.

 

L'associació Amics de Galilea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puigpunyent, hi fa feina durant tot l’any per poder presentar un programa ben variat, tant amb activitats tradicionals i úniques que identifiquen les festes de Galilea, i també amb algunes novetats.

Molta participació i activitats per a tots els gustos a les Festes de la Mare de Déu a Galilea 2018

 

Les festes de Galilea 2018 començaran el proper divendres 31 d'agost amb La nit dels bars de Galilea, amb la col·laboració de Cafè Sa Plaça, el Restaurant Ca n’Andreu i Amics de Galilea. Dissabte dia 1 hi ha endomassada, taller d'estels i pintada del carreró, i a les 19h sonarà el pregó que donarà la benvinguda a les festes.

 

Unes festes que són especialment participatives i pensades per tots, grans i petits, amb activitats diàries que vos faran sortir de casa de ben segur. El dia fort de festes se celebra dissabte 8 de setembre, dia de la Patrona. A partir de les 10.00h hi haurà cercavila amb els Xeremiers de Son Roca, missa solemne amb el ball de l’oferta a càrrec de l’escola de Ball de Bot de Galilea i "Homenatge a la nostra gent amb seny". S'horabaixa podreu participar del Triatló de fruites, presentació del conte Ten Day Garden i Nit de Revetla.

 

Durant la setmana continuarà la celebració de les festes patronals, fins arribar a dia 15 de setembre, en què hi destaca el Festó, on cada veïnat durà la seva especialitat culinària per compartir. 

 

L'AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT I ELS AMICS DE GALILEA VOS DESITGEN MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!!!

 

Més informació clicant aquí...