dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu d'Agost a Can Picafort

Del 2 al 19 d'agost

festes-de-la-mare-de-deu-d-agost-a-can-picafort

 La localitat de Can Picafort, al municipi de Santa Margalida, celebra cada any les seves festes d’estiu en motiu de la Mare de Déu d’Agost.

 

Unes festes plenes d’activitats propies d’aquestes dates, com exhibicions esportives, vetllades culturals, actes de cultura tradicional i festes d’estiu ben conegudes com la Nit de l’Auba i la festa Flower Power.

 

Destaca també la famosa amollada d’ànneres a la platja, que tradicionalment es va fer amb animals i ara es fa amb ànneres de goma.

 

 

Trobada de batucades, Plantada de Gegants i Caparrots i molt més a les festes d'agost de Can Picafort

 

Les festes de la Mare de Déu d'Agost de Can Picafort arriben un any més carregades d'activitats esportives, culturals i lúdiques perquè en pogueu gaudir en família. 

 

Diumenge dia 6 d'agost tendrà lloc la VII Trobada de Batucades i el pregó de festes a càrrec d’Alfonso de la Torre, empresari i gerent de DISBALMU, veï de Can Picafort des de fa 30 anys. Persona que representa els valors margalidians, ja que  ha format la seva família en el nostre municipi, els quals estan completament integrats en el poble, amb la gent, festes i tradicions. A continuació, hi haurà actuació de "Xeremiers i flabiolers de la Vila”a l'Església Parroquial.

 

Una altra de les activitats destacables tendrà lloc dissabte dia 11 d'agost amb la IV Plantada dels Gegants i Caparrots dels pobles de Mallorca. Hi haurà cercavila amb els gegants i caparrots, la Banda de Cornetes i Tambors de Can Picafort i els Xeremiers i flabiolers de la Vila, i l'itinerari que seguiran serà el següent: del principi del passeig Marítim al costat de l'Hotel The Sea, tot seguint pel passeig Marítim fins arribar a la plaça Cervantes. En arribar, es presentaran els gegants i caparrots. Acte seguit, hi haurà ball dels gegants.

  

 

 

Consulta el programa de les festes