ca es en de

Festes de la Mare de Déu d'Agost a Sineu

del 3 al 31 d'agost

festes-de-la-mare-de-deu-d-agost-a-sineu

 

Torna La Mucada a Sineu amb les festes de la Mare de Déu d’Agost 

 

Del 3 al 31 d'agost de 2019 arriben a Sineu les festes de la Mare de Déu d'Agost, que inclouen una de les celebracions més esperades pels sineuers, La Mucadacelebració que enguany se celebrarà dilluns dia 12 d'agost.

 

De fet, de fet els Tallers Mucals per a tota la família ja han començat a encalentir l'ambient de festes, que continuarà amb l'engalanada dels carrers. El sus a les festes el donarà el pregó, que enguany anirà a càrrec de la pintora Catalina Gelabert i Niell, dia 4 d'agost. Aquell dia també hi destaca el correfoc dels Dimonis de sa Cova des Fossar.

 

Però el dia més esperat pels sineuers arribarà el dilluns 12, quan tendrà lloc la XVI Mucada. Hi haurà les activitats habituals del "dia rosa a Sineu", com són la pujada al Puig del Reig, la sortida del Much a la balconada de l'Ajuntament, el gran comiat entonant el clàssic New York, New York, etc.

 

Les festes s'allargaran un any més fins al setembre: dies 13, 14 i 15 té lloc el Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop 2019, que aquest any posa el focus al Quebec.

  

 L'AJUNTAMENT DE SINEU VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE LA MARE DE DÉU D'AGOST!

 

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí