dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu d'Agost a Sineu

de l'1 al 18 d'agost

festes-de-la-mare-de-deu-d-agost-a-sineu

Les primeres setmanes del mes d’Agost, Sineu celebra les seves festes d’estiu en honor a la Mare de Déu d’Agost. Unes festes que compten amb un gran nombre d’activitats esportives i culturals, plenes de revetlles, concerts i folklore.

 

Els darrers anys, aquestes celebracions destaquen per incloure “La Mucada”, una festa de nova creació organitzada pels joves del municipi el dilluns d'abans de dia 15 d’agost al voltant del personatge de llegenda Lo Much de Reig.  

 

Les festes de la Mare de Déu d’Agost de Sineu comencen aquest any l’1 d’agost i s’estenen fins al setembre

 

Un any més arriben a Sineu les festes de la Mare de Déu d'Agost, que inclouen una de les celebracions més esperades pels sineuers, la Mucada.

 

De fet, moltes de les activitats més primerenques del programa d'activitats d'enguany són preparatòries del gran dia, com ara els Tallers Mucals per a tota la família, l'engalanada dels carrers i molt més. També hi destaca l'exposició i festa que commemora els 10 anys de l'OCB a Sineu i de la revista Díngola.

 

El sus a les festes el donarà el pregó, que enguany anirà a càrrec de Marta Barceló i Biel Jordà, responsables del Centre d'Investigació Escènica de Sineu, C.IN.E.

 

En el terreny musical, a més de les nombroses revetles (que inclouen activitats novedoses com ara el mapping que es farà a la fatxada de l'església de Sineu), hi destaca l'actuació del grup musical català Els Amics de les Arts, que seran a Sineu per primera vegada per a les festes d’agost: dia 10 oferiran un concert en el recinte de l’aparcament del Centre Sociocultural ‘Sa Quintana’.

 

El "Dia D" arriba el dilluns 13, quan tendrà lloc la XV Mucada. Hi haurà les activitats habituals del "dia rosa a Sineu", com són la pujada al Puig del Reig, la sortida del Much a la balconada de l'Ajuntament, el gran comiat entonant el clàssic "New York, New York", etc.

 

Les festes s'allargaran enguany fins al setembre: dies 14, 15 i 16 té lloc el Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop 2018, que aquest any compta amb França com a país convidat.

  

 L'AJUNTAMENT DE SINEU VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE LA MARE DE DÉU D'AGOST!!!

 

 

Consulta el programa de les festes