dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu del Carme a Cala Bona

del 13 al 16 de juliol

festes-de-la-mare-de-deu-del-carme-a-cala-bona

 

La platja de Cala Bona, a Son Servera, celebra cada any les festes de la Mare de Déu del Carme.

 

No de bades, aquesta localitat va estar formada durant molts d’anys només per casetes de pescadors i la seva patrona esdevingué també en la patrona del poble.

 

Activitats com concerts, sopars i la tradicional processó, la majoria d’elles quan el sol comença a baixar, donen forma a aquestes festes.

 

 

Cala Bona dóna la benvinguda a la festivitat més marinera de l'any: les festes del Carme

 

Com és tradicional, cada 16 de juliol, els mariners de Cala Bona celebren la festa de la seva patrona. En honor a la Verge del Carme se celebren a aquesta localitat de Son Servera diversos actes, com ara la tradicional missa solemne i la processó de barques, a més d'altres com la nit d'havaneres i els focs artificials.

 

Però hi haurà més activitats per a totes les edats i gustos, com són les activitats infantils previstes per al divendres 13 i dissabte 14 de juliol. El mateix dissabte dia 14 la jornada estarà dedicada a les embarcacions recreatives, i també hi haurà mostra de ball, fideuada popular i concert.

 

Diumenge 15 de juliol tendrà lloc una mostra de tir de fona, glossada marinera i les populars havaneres. I així arribarà el dia de la patrona, dilluns 16 de juliol, dia en què se celebrarà la missa marinera (20h) al Moll dels Pescadors i la processó marítima, acompanyada de la Banda de Música Local de Son Servera.

 

També hi destaca, durant aquestes festes, el Fironet Artesanal, que enguany se celebrarà des del divendres 13 fins al diumenge 15 de juliol.

 

 

 

 

VEGEU TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES CLICANT AQUí...

  


AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Plaça de Sant Ignasi, 1

07550 Son Servera (Mallorca)

Telèfon: 971 567 002

http://www.sonservera.es/

Facebook Ajuntament de Son Servera

Twitter Ajuntament de Son Servera


 

DESCOBREIX QUE MALLORCA ÉS MÉS QUE UN PARADÍS

https://visitcalamillor.com/ca/

 

MÉS INFORMACIÓ DEL MUNICIPI DE SON SERVERA

cliqueu aquí