ca es en de

Festes de la Mare de Déu del Carme a Cala Figuera

juliol

festes-de-la-mare-de-deu-del-carme-a-cala-figuera


Activitats fresques i per a tots els públics per festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Figuera

 

Les festes d'estiu de Cala Figuera de Santanyí s'encetaran dissabte dia 6 de juliol amb un concert arran de mar, dins el VII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. Anirà a càrrec de Rubén Simeó (trompeta) i l’Orquestra del Festival dirigida per Vicent Balaguer, i tendrà lloc al Caló d’en Busques.

 

Així es donarà el sus a una quinzena d'activitats esportives, solidàries, sopars a la fresca, balls, i moltes activitats més, com la tradicional rompuda d'olles de diumenge 14 de juliol a càrrec de la Confraria de Pescadors de Cala Figuera. Tot seguit, hi haurà festa infantil amb animació a càrrec del grup infantil K-Codril. Tot plegat tendrà lloc a l’esplanada del Moll de Cala Figuera.

 

Però serà dimarts dia 16 de juliol quan se celebrarà la missa solemne en honor a la Mare de Déu del Carme i homenatge a tots els matrimonis empadronats a Cala Figuera que des de 16 juliol de 2018 fins al 16 de juliol de 2019 facin 50 anys de casats i l’any passat no van poder participar-hi. En acabar la missa, la Mare de Déu serà davallada en processó fins al moll de Cala Figuera acompanyada per la Banda Municipal deMúsica de Santanyí. Tot seguit, hi haurà processó marítima.

 

El vespre acabarà amb actuació de Tomeu Penya & Geminis i, en acabar l’actuació, es farà entrega dels premis a les embarcacions que
hagin participat en la processó de l’horabaixa a l’esplanada del Moll de Cala Figuera.

 

Tal com esbosa el desig de la nova batlesa del municipi, Maria C. Pons Montserrat, "Que aquestes festes ens permetin compartir i
acollir totes les persones que hi participen i que ens visiten, ja que contribueixen a teixir una pàgina més de la nostra història, perquè tots els elements són necessaris per assolir l’objectiu que les festes patronals ens marquen."

 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!!!

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí