dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu del Carme al Port d'Andratx

De l'11 al 16 de juliol

festes-de-la-mare-de-deu-del-carme-al-port-d-andratx

El Port d’Andratx és una de les localitats costaneres que cada estiu se suma a les celebracions de les festes de la Mare de Déu del Carme.

 

Ho fa amb la tradicional missa i processó marinera el dia de la patrona, així com també altres activitats com revetlles, sopars a la fresca, ballades populars i l’espectacle eqüestre a primera línea conegut com a Nit de Cavalls.

  

  El Port d'Andratx celebra un any més festes del Carme amb dues cites ineludibles: la Nit del Cavall i la processó marítima

 

El Port d'Andratx dóna la benvinguda a una nova edició de les Festes de la Mare de Déu del Carme, unes típiques i populars festes d'estiu a Mallorca i voramar. 

 

Tal com destaca Katia Rouarch, batlessa d'Andratx, porteños i porteñas han d'estar ben orgullosos de mantenir una tradició tan lligada a aquestes festes, que compten amb un alt grau de participació.

 

Enguany es torna a pensar en tota la família a l'hora d'elaborar un programa de festes amb activitats per a tots els públics, "ja siguin musicals, culturals, esportives... pels més petits i pels més grans... i per descomptat amb la gran processó marinera que només una gent com la del Port d'Andratx pot viure d'una manera tan especial", destaca la batlessa al programa de festes. I, encara més, en aquest any tan especial per als porteños i porteñes, que celebren l'aniversari dels 100 anys de la Parròquia de la Mare de Déu del Carme del Port d'Andratx. 

 

Les festes començaran amb activitats lúdiques, esportives culturals, com ara el "truc a la fresca", concurs de pesca o la regata de vela Optimis al Club de Velades de dimecres 11 de juliol. Dijous 12 hi haurà Nit d'Havaneres i divendres 13 se sumarà l'actuació de l'agrupació Aires d'Andratx i el correfoc més la revetla, entre d'altres moltes activitats.

 

Dissabte 14 de juliol se celebra la popular Nit del Cavall amb espectacle eqüestre, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació de Carreters i Cavallistes d'Andratx i Hípica paso a paso. Diumenge dia 15 hi destaca el concert de la Coral de Veus de Ponent i Coral Municipal d'Andratx i el sopar popular per a la gent gran del Port a Sa Llonja.

 

Dilluns 16 de juliol hi haurà missa en honor a la Mare de Déu del Carme, una celebració especial per festejar el centenari de la parròquia (1918-2018) i a continuació la popular processó marinera. Imperdible!

 

 L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL CARME!!!

 

 

 

VEGEU TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES CLICANT AQUí...


AJUNTAMENT D’ANDRATX

Av. De la Curia, 1

07150 Andratx (Mallorca)

Teléfon: 971 628 000

www.andratx.cat

Facebook Ajuntament Andratx

You Tube

Twitter Ajuntament Andratx

  

Altres nuclis de població:
 
Port d'Andratx, s'Arracó, Camp de Mar i Sant Elm
 
 

DESCOBREIX QUE MALLORCA ÉS MÉS QUE UN PARADÍS:

http://www.visit-andratx.com/ca/


MÉS INFORMACIÓ DEL MUNICIPI D'ANDRATX:

cliqueu aquí