dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de la Mare de Déu del Carme al Port de Pollença

Del 6 al 15 de juliol

festes-de-la-mare-de-deu-del-carme-al-port-de-pollenca

La Mare de Déu del Carme és la patrona dels mariners i la seva festivitat, que data del 16 de juliol, és celebrada a molts de pobles del litoral mediterrani.

 

El Port de Pollença n’és un d’ells i per això cada any organitza les seves festes patronals durant la segona setmana del mes de juliol.

 

Unes festes plenes d’activitats estiuenques, música i que culminen amb la tradicional processó marinera.

 Activitats infantils, revetles, circ i música, a les festes del Carme del Port de Pollença

 

Arriben al Port de Pollença les festes de la Mare de Déu del Carme, que comencen aquest divendres dia 6 de juliol amb la inauguració de l’exposició “Què hem fet aquest hivern?”al local social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença: una mostra de treballs de costura, pintura i restauració de mobles realitzats als tallers l'associació.

A continuació hi haurà pregó amb el títol “Terra Ferida”, a càrrec de Marc Cerdó i Ensenyat, a l’església de la Mare de Déu del Carme i actuació del Cor de Pollença. Acte seguit s’oferirà un granissat a les persones assistents, i la vetllada acabarà amb concert a càrrec de la Banda de Música de Pollença a la plaça Miquel Capllonch.

 

Dissabte, 7 de juliol, hi destaca la VI Cursa popular marinera al passeig de Saralegui i, al la plaça de Miquel Capllonch, revetla "Té la Marinera", amb el grup Wateques i Deejays grup.

A la mateixa plaça hi haurà l'endemà, diumenge 8 de juliol, una mostra de ball de pagès a càrrec de l’agrupació folklòrica Es Majoral de Calonge i Racó de Tramuntana i, tot seguit, concert a càrrec del grup Less the Beat.

 

Dilluns dia 9 de juliol, la plaça nova (de l’Enginyer Gabriel Roca), serà la seu de la segona edició de circ infantil Festes del Moll, a càrrec de tres artistes de l’associació Cap de Fibló, que duran a terme un espectacle de malabars, acrobàcies aèries i humor, tot ambientat en la mar.

A continuació faran un taller de malabars (maces i pilotes) i d’acrobàcies aèries (cèrcol i tela). A les 20.30 h començarà la cercavila amb els gegants de Pollença i l’Esbart de Sant Jordi, acompanyats dels Xeremiers Orats.

 

El dimarts 10 de juliol 18.30 h. se celebra la festa d’aigua amb atraccions aquàtiques per a infants a l’aparcament de la piscina municipal i festa de l’escuma.

A les 21.00 h. hi haurà ball de pagès a càrrec del grup Aires de la Cala, a la plaça Miquel Capllonch i a les 23.00 h, música en viu a la plaça de Miquel Capllonch a càrrec de The Hurstlers.

 

Durant la següent setmana hi haurà diverses activitats per a totes les edats, fins a arribar a dia 15 amb la missa, correfoc i focs artificials que despiden, un any més, les Festes del Moll del Port de Pollença. 

 

Exposicions, competicions esportives i tornejos acabaran d'amanir una setmana de festes que ens remeten directament a l'alegria de l'estiu. Tal com destaquen al programa el batle Miquel À. March Cerdà i el regidor delegat de Festes, Bernat López Plomer, és "temps de celebrar la vida, la salut, la feina i tot allò que ens forma i ens fa ésser una comunitat amb afinitats i disparitats, però amb un objectiu comú: tirar endavant i reeixir en allò que ens hem proposat. I per poder-ho fer res millor que enfortir encara més els lligams entre veïnats, parents i amics, només així podrem gaudir plenament de la festa i fer-la nostra."

 

 

 

VEGEU TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES CLICANT AQUÍ

 Esdeveniment patrocinat per:


AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Carrer Calvari, 2

07460 Pollença (Mallorca)

Teléfon: 971 530 108

Web: Ajuntament Pollença

e-mail: ajuntament@ajpollenca.net

Facebook: Ajuntament Pollença

Twitter: Ajuntament Pollença

YouTube: Ajuntament Pollença

 


NUCLIS DE POBLACIÓ:

Pollença, Port Pollença, Cala Sant Vicenç

 


DESCOBREIX QUE MALLORCA ÉS MÉS QUE UN PARADÍS:

Visit Pollença. Un lugar con historias que contar

 


MÉS INFORMACIÓ DEL MUNICIPI:

Cliqueu aquí.