dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de Nadal a Llucmajor

De l'1 de desembre al 6 de gener

festes-de-nadal-a-llucmajor

 

Llucmajor celebra cada any el Nadal amb un programa de festes ben complet.

 

Més d'un mes d'activitats típiques nadalenques (mercadets, concerts, tallers de manualitats, encesa de llums, mostra de Betlems, arribada del Pare Noel i dels Reigs Mags d'Orient, etc.) s'acompanyen de propostes esportives i de caire cultural, com ara sortides a la muntanya, carreres, exposicions i molt més.

 

Una celebració a la qual se sumen cada any els municipis que formen part de Llucmajor, com són Badies, s'Arenal, Puig de Ros, Majoris o Las Palmeras, que també engalanen els seus carrers per tal que ningú no es perdi aquesta celebració.

 

 

El primer de desembre comença un intens programa d'activitats de Nadal 2018 a Llucmajor 

 

Com sempre, en el completíssim programa d'activitats de Nadal i Reis 2018 de Llucmajor, hi destaquen, a més de les activitats tradicionals nadalenques, els mercadets, activitats infantils, exposicions, etc.

 

També hi haurà propostes culturals, com ara l'exposició "Toni Catany. Barques i peixos de la mar, a la costa oriental de Veneçuela", al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, el concert Santa Cecília de la Banda de Música de s'Arenal, mostres d'art, un munt d'activitats en el marc de la Diada de Mallorca i d'altres activitats esportives i culturals.

 

Així, des de l'encesa dels llums de Nadal, dijous 6 de desembre, podreu gaudir de moltes activitats per a tots els gustos i edats, incloent també contacontes, portes obertes i visites guiades, betlems, una nova edició de la Mostra de cançons de Nadal, l'arribada dels Reis d'Orient... no us perdeu l'intensíssim programa d'activitats

 

L'AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR VOS DESITJA QUE PASSEU UNES MOLT BONES FESTES DE NADAL!

 

 

 

 

Més informació clicant aquí...