ca es en de

Festes de Nadal a Porreres

del 8 de desembre al 27 de gener

festes-de-nadal-a-porreres

La Plaça de la Vila de Porreres s'omple cada any de compres i ambient nadalenc amb el mercat de Nadal, on es podran trobar una gran varietat de productes, per exemple artesania, joguines per a nens, espelmes, figures per penjar a l'arbre o per el Betlem, llums i tota mena d'ornaments creatius.


Les Festes de Nadal van acompanyades d'una sèrie d'activitats per a tota la família, com ara concerts, activitats per a nens, campanyes solidàries i l'arribada dels Reis Mags.

 

Porreres fomenta la compra local i les campanyes solidàries per a les festes de Nadal i Reis 2018/19

 

Del programa de Festes de Nadal i Reis, enguany hi destaca la campanya comercial "Per Nadal, compra a Porreres el teu regal", organitzada per l'Associació de Comerciants de Porreres. Cada comerç sortejarà un detall entre els seus clients que tendran exposat dins el propi local. Dia 7 de gener es farà el sorteig i dia 11 entrega de premis a l’Ajuntament.

 

A més a més, dins la campanya municipal "Feim comerç, feim poble", l’Ajuntament de Porreres sortejarà tres vals de 100 € per gastar als establiments adherits a la campanya. El sorteig es farà dia 5 de gener a l’Ajuntament, en el transcurs de la cavalcada dels Reis i Ses Majestats anunciaran el guanyador/a durant el seu discurs.

 

També, durant totes les festes hi haurà campanyes solidàries, propostes per entretenir nins i grans, concerts, misses, arribada dels patges i dels Reis Mags (dissabte dia 5 a les 18.30 h), mercats i molt més!

 

 

 

 

 

 

Més informació clicant aquí...