dimecres, 11. desembre 2019
ca es en de
ca es en de

Festes de Nadal i Reis a Palma

del 28 de novembre al 6 de gener

festes-de-nadal-i-reis-a-palma

 

L'encesa de llums dona el sus a les Festes de Nadal 2019/20 a Palma

 

L’Ajuntament de Palma ha preparat, un any més, un extens calendari d'activitats per celebrar les festes de Nadal a Mallorca. Després de l'encesa de llums i recollida de desitjos del 28 de novembre, comença més d'un mes de propostes que inclouen fires, activitats per a nins i nines, betlems, la Festa de l'Estendard o la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient, entre moltes altres activitats.

 

Tot, amb l'objectiu "que tothom hi participi, que grans i infants gaudiu de les propostes lúdiques, artístiques i esportives que Palma ofereix per a viure la ciutat d’una manera molt especial", tal com formula José Hila, el batle de Palma.

 

A més de la visita obligada a la fira de Nadal instal·lada a plaça Espanya, podeu fer una ruta de betlems per les diferents esglésies, centres i institucions de Ciutat. També hi destaca, dia 31 de desembre, la col·locació de l’Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí, amb el cerimonial acostumat.

 

Però l'activitat estrella serà, sens dubte, la Cavalcada dels Reis Mags 2020, dia 5 de gener a les 18,00h. L'arribada de Ses Majestats serà al Moll Vell i l'itinerari serà el següent: av. d'Antoni Maura, passeig de Born, pl. de l'Rei Joan, Carles I, c. de la Unió, la Rambla, c. de l'Bisbe Campins, c. de Rubén Darío, Passeig de Mallorca, Av. de Jaume III, pl. de l'Rei Joan Carles I, Passeig de Born. Salutació de Ses Majestats des del Casal Solerric (Passeig de Born).

 

L'AJUNTAMENT DE PALMA VOS DESITJA UN BON NADAL!

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí