dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de Nadal i Reis a Palma

del 22 de novembre al 6 de gener

festes-de-nadal-i-reis-a-palma

 

Quan arriba el Nadal, Palma es converteix en centre neuràlgic de compres, passejos i oci per a nins, joves i adults. Durant aquestes dates, se celebra la popular Fira de Nadal i Reis a Palma, oberta fins al 6 de gener en horari de 10 a 21 h.

 

Ocupa gran part del centre de Palma, des de la pl. Major, la Rambla, via Roma o la pl. d’Espanya fins a la pl. Porta Pintada.

 

La Fira s'acompanya d'activitats per a totes les edats i gustos, que permeten gaudir de la ciutat amb plenitut, cada cop de manera més solidària i participativa.

 

El Nadal 2018/2019 de Palma, amb un alè solidari en favor d'Aspanob

 

Diuen que no se sent el Nadal a Mallorca fins que no s'encenen els llums de les Rambles, Idò, les hem vistes, això vol dir que ja són aquí. Com sempre, entre el 22 de novembre i fins al dia 6 de l'any nou trobareu a Palma, les activitats tradicionals, com ara la Fira de Nadal, espectacles diversos, Betlems celebrats a diferents llocs de la ciutat realitzats per diferents associacions, llums de Nadal, etc. 

 

Enguany, l'Ajuntament de Palma ha volgut estendre el caràcter solidari de l’encesa dels llums de Nadal fent Aspanob l’entitat protagonista al llarg de tota la ciutat. Així els llums no s'han quedat al centre, sinó que s'han escampat a diferents carrers
i places de Palma, amb espectacles diversos que seran la millor anticipació del Nadal.

 

També es consolida la doble oferta per al Cap d’Any: el Passeig del Born, il·luminat i amb música per a tots els gusts, i la plaça de Cort, on en Figuera, el rellotge de Palma, anuncia amb veu bona el nou any.

 

Dins el programa hi trobareu una gran quantitat d'activitats tradicionals fins al 6 de gener, com ara el Trenet de Nadal, atraccions, contacontes, portes obertes a museus, concerts, entre moltes altres activitats.

 

L'AJUNTAMENT DE PALMA VOS DESITJA UN BON NADAL!!!

 

 

Vegeu aquí el programa d'activitats complet...