divendres, 26. abril 2019
ca es en de
ca es en de

Festes de Pasqua i de la Pau de Castellitx a Algaida

del 6 d'abril a l'1 de maig

festes-de-pasqua-i-de-la-pau-de-castellitx-a-algaida

Algaida, Pina i Randa celebren les festivitats de Setmana Santa i Pasqua amb diverses activitats culturals i d'oci, a més dels actes religiosos tradicionals de l'època, com són processons, misses i altres celebracions al voltant de la mort de Crist Sant.
 

La Festa de la Pau de Castellitx anima la Setmana Santa algaidina 2019

 

Tallers de panades i crespellets, projeccions, exposicions, gran paella de Dilluns Sant i moltes activitats més ompliran d'activitats la Pasqua d'Algaida, ja que l'Ajuntament d'Algaida hi ha programat a banda dels típics actes religiosos com la benedicció de rams, la Processó de l'Encontre i les diferents misses i passions.

 

Dimarts, 23 d'abril, té lloc la Festa de la Pau de Castellitx, un afegitó a les festes de Pasqua, ben típica d'Algaida. Inclou, de bon matí, l'amollada de coets anunciant el començament de la festa, concentració a Plaça, amb sonada de xeremiers i repartiment dels mocadors de la Pau 2019.

 

A les 10 h la tradició és partir a peu cap a Castellitx, on es fan activitats i jocs infantils per a nins damunt s'era, missa a l’església de la Pau de Castellit, ballada popular i festa damunt s’era, organitzada pels quintos i quintes del 99. Enguany hi haurà premis per a tots els participants!

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí