dissabte 17 novembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de s'Arracó (Andratx)

del 23 d'agost al 15 de setembre

festes-de-s-arraco-andratx

S’Arracó celebra les seves festes d’estiu a finals del mes d’agost i a principis del mes de setembre, i ho fa en honor a Sant Agustí i a la Mare de Déu de la Trapa.

 

Aquestes festes, que duren aproximadament dues setmanes, acumulen una bona quantitat d’activitats, com exhibicions, competicions o revetles d’estiu.

Activitats culturals, esportives, revetles, processó i el gran acte "s'Arracó torra un bou" protagonitzen les festes de s'Arracó 2018

 

Diuen els arraconers que les festes de s'Arracó són unes de les més especials d'aquestes dates. I és que les festes en honor a Sant Agustí i a la Mare de Déu de la Trapa, que enguany se celebraran del 23 d'agost al 15 de setembre, són de les més celebrades de la zona.

 

Inclou des d’activitats culturals o d'oci fins a a activitats o propostes esportives, amb actes pensats per als més joves i d'altres pensats per als més grans, i amb les seves "famoses revetlles", tal com comenta a la presentació del programa d'actes la batlessa d'Andratx, Katia Rouarch. 

 

Tal com la mateixa batlessa destaca, aquestes festivitats del Sant Crist de s’Arracó i de la Mare de Déu de la Trapa cal rebre-les al alegria i dedicació, amb la missa i processó en el seu nom, i el ball de l’Oferta, "tradició arraconera" apunta.

 

També hi destaca la desfilada i ball dels caparrots, les actuacions dels xeremiers d’Andratx, amb el correfoc infantil o el sopar de la Tercera Edat, les actuacions de ball de bot, jocs populars per als més petits, la tradicional rifa benèfica, exposicions o cinema a la fresca, exhibicions de ball o la processó en honor a la Mare de Déu de la Trapa.

 

Enguany també cal destacar l'acte de "S’Arracó torra un bou 2018", sopar popular a la Plaça Weyler organitzat per l'Associació Caparrots de s’Arracó amb la col·laboració de l'Ajuntament d’ Andratx i Tres Picons. La venda anticipada de tiquets ja és activa a Can Nou, Can Prima i Can Viguet.

Així, només vos queda gaudir d'aquestes festes tan especials "perquè es nota que són festes fetes per la gent del poble, contagiant la seva diversió i alegria a tots aquells que els visiten. El programa és ample, com sempre, i hi podreu trobar de tot", afirma la batlessa.

 

 L'AUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UNES BONES FESTES!!!

 

 

Consulta el programa de les festes...