ca es en de

Festes de Sant Antoni a Manacor

del 10 al 19 de gener

festes-de-sant-antoni-a-manacor

 

El Sant Antoni de Manacor 2020: tradició i consciència ambiental van de la mà

 

Les Festes de Sant Antoni ja s'ensumen a Manacor. S'enceten aquest divendres 10 amb la torrada i els Assaigs dels Goigs a la plaça de la Concòrdia. Sus a les celebracions més populars de la ciutat, que es prolongaran fins al pròxim 19 de gener. El primer ball dels dimonis i les torrades a la plaça Ramon Llull se celebrarà el dimarts 14.

 

El programa d'activitats també inclou glosades, ball de bot, conferències, presentacions de llibres i de música , tallers i activitats populars com els assajos de les Completes a l'església. Tampoc hi faltaran els balls dels dimonis, els foguerons, les Beneïdes i altres dels grans actes dels dies grans, el 16 i el 17 de gener.

 

El president Patronat de Sant Antoni, Antoni Gomila, va explicar durant la presentació que la imatge del programa d'enguany homenatja "els animals de ferradura, cavalls, ases, mules o someres que participen en la festa i molt especialment a les beneïdes".

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, destacà, durant la presentació, "la campanya que el Patronat i l'Ajuntament feim per disminuir els residus que genera la festa i perquè tots i totes visquem la festa amb intensitat però amb responsabilitat". En aquest sentit, un dels lemes que vol difondre el Patronat és "Menys plàstics, més Sant Antoni" i per això es promou l'ús de tassons reutilitzables.

 

Com tots els anys, des del Patronat de Sant Antoni i des de l’Ajuntament de Manacor es recomana visitar els foguerons i seguir la comitiva del dimoni a peu o en bicicleta.

 


 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí