ca es en de

Festes de Sant Antoni a Porreres

del 17 al 19 de gener

festes-de-sant-antoni-a-porreres

Els veïnats porrerencs, protagonistes un any més de les festes de Sant Antoni a Porreres

 

Dimonis, foc, foguerons, torrades, beneïdes i sopars populars són els principals protagonistes de les festes de Sant Antoni a Porreres. Dia 17 encesa del fogueró de l'AMPA, Col-legi Verge de Monti-sion i de l'APIMA de l'escola Nova a la Plaça de la Vila.

 

El dissabte dia 18 de gener, a partir de les 19 h., diferents entitats o associacions, bars i restaurants o grups de veïnats per barriades fan el seu propi fogueró al carrer. Visita del consistori als foguerons, acompanyats pels xeremiers.

 

Diumenge dia 19 de gener, a partir de les 12 h. del matí tendran lloc les tradicionals beneïdes de Sant Antoni desfilada de carrosses i ballada popular. Tots els porrerencs estan convidats a participar-hi, tot duent la seva mascota, animal de companyia o bestiar per tal que sigui beneït per l'aigua santa de Sant Antoni Abad. 


En acabar les beneïdes, tendrà lloc el mateix diumenge i a la Plaça de la Vila de Porreres una ballada popular a càrrec del grup Aires de Monti-sion. Aquest serà l'acte que marcarà el final de les festes de Sant Antoni.

 

L'AJUNTAMENT DE PORRERES VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANT ANTONI!

  
   
 

   Més informació...

   Més informació sobre el municipi aquí