ca es en de

Festes de Sant Antoni a Sa Pobla

dies 16 i 17 de gener

festes-de-sant-antoni-a-sa-pobla

 

Sant Antoni crema a Sa Pobla per encetar l'agenda festiva del 2020

 

Ja ho diu Llorenç Gelabert, el batle de Sa Pobla: "Les festes de Sant Antoni, i concretament la 'Nit Bruixa', la revetla, és el senyal festiu d’identitat del nostre poble que li aporta una grandiositat inimitable: ximbombes i foguerons, tonades ancestrals i una gastronomia única amb l’espinagada al davant."

 

I és així com arriba Sant Antoni: de dia 7 de gener fins al 2 de febrer, Sa Pobla està de festa major. Tot el poble espera el moment del clamater, i sobretot aquell instant en què Sant Antoni i el dimoni es troben i fan sortir la banda de música, correfocs, caparrots, ximbombes, cantadors, i fan encendre els focs de les torrades i dels foguerons.

 

Beneïdes i carrosses acaben d'arrodonir una festa que, simplement, és un "must" per a la gent de Sa Pobla i tothom que vulgui saber de què va això de les festes de Sant Antoni a Mallorca.

 

Tot, amenitzat i dinamitzat per tot d'activitats preparatòries tant per als petits com per als grans, que repassa la història de la festa i dels dimonis i prepara l'ambient preparant la taula per al que serà un dels millors menjars de l'any. I no només per a les delicatessen dels foguerons i torrades, també gracies als menús especials dels resaturants i bars de Sa Pobla, que celebren la XI Mostra Gastronòmica de s'Anguila del 7 al 19 de gener.

 

 

L'AJUNTAMENT DE SA POBLA VOS DESITJA

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES.

VISCA SANT ANTONI!

 

Resultado de imagen de cartell sant antoni 2020

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí