ca es en de

Festes de Sant Antoni i Sant Sebastià a Pollença

del 7 al 20 de gener

festes-de-sant-antoni-i-sant-sebastia-a-pollenca

"U Pi" de Pollença tornarà a ser plantat a plaça per festes de Sant Antoni 2020

 

Les festes de Sant Antoni a Pollença comencen amb les festes prèvies de les escoles, que des de la setmana d'abans de Sant Antoni ja hi fan foguerons, es presenten discos de gloses i hi ha el correfoc dels Ca de Bou, entre altres activitats.

 

Divendres 10 de gener, a partir de les 19’30 hores, el Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas de Pollença organitza un fogueró organitzat per l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (APIMA) del centre. El mateix divendres, a partir de les 20 hores, al CEIP Costa i Llobera de Pollença, fan un fogueró organitzat per l’APIMA del centre.

 

L'endemà, dissabte 11 de gener, a partir de les 20 hores, als jardins Joan March i voltants, l’associació Ca de Bou organitza una dimoniada, un espectacle de les colles joves de Ca de Bou i dels Dragomonis d’Andratx encetarà la nit de foc d’aquest 2020.

 

Dijous dia 16 hi haurà encesa de foguerons amb els Dimonis Ca de Bou. L'ofici de Sant Antoni a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels serà dia 17, amb la tradicional colcada i beneïdes, des de l’Almoina, els pollencins i pollencines aniran a cercar el pi, que arribarà a les 13.30 h, i se'n farà la plantada a plaça. El mateix dia també hi haurà colcada i beneïdes.

 

Dilluns 20 de gener se farà la processó amb la imatge de Sant Sebastià i els tradicionals cavallets i estendard. A continuació hi haurà celebració eucarística amb el ball de l’Oferta i, a les 21.00 h, ball de les taules a càrrec dels Cavallets.

 

L'AJUNTAMENT DE POLLENÇA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANT ANTONI!!!

 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí