dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de Sant Cristòfol de s'Arenal (Llucmajor)

de 28 de juny al 12 de juliol

festes-de-sant-cristofol-de-s-arenal-llucmajor

 S’Arenal de Llucmajor celebra cada any les seves festes patronals a començament del mes de juliol.

 

El dia del seu patró, Sant Cristòfol, és el 10 de juliol, i durant tota la setmana previa es celebren en el poble diverses activitats.

 

Destaca de la festa de Sant Cristofol les beneïdes de vehicles, que es celebren després de la missa en honor al patró, en el portal major de l’església de Nostra Senyora de la Lactància

 

 

Ambient festiu, revetles i processó marítima, atractius de les festes de Sant Cristòfol de s'Arenal

 

Aquest any les festes de Sant Cristòfol de s’Arenal comencen dia 28 de juny i s’estendran fins el 12 de juliol, dia què es realitza la darrera activitat del programa.

 

 Les festes comencen amb el pregó inaugural, que tendrà lloc a la sala d’actes de les oficines municipals a les 21:00 h. En aquesta ocasió el pregoner és Dídac Martorell Paquier amb el text ““Margarita Leclerc i la revista Concepción Arenal”.

 

Però, tal com destaca Gregorio Estarellas, batle de s'Arenal, les paraules inaugurals són només un component de la festa, ja que hi trobareu també tota la resta: cercavila, xeremiers, correfoc, concerts, kocs infantils, sopar a la fresca, revetla, esports, ball de bot, processó marítima, banda de música.. "i l’esclafit d’uns focs d’artifici que representen el punt àlgid i esplendorós de la commemoració més popular", proclama.

 

 Tot això, amanit amb el millor ambient de festa, activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques complementàries i molt més per a les clàssiques festes de Sant Cristòfol a s'Arenal.

 

 

 

VEGEU TOTES LES ACTIVITATS DE LES FESTES, CLICANT AQUí...


AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Plaça d'Espanya, 12

07620 - Llucmajor (MALLORCA)

Telèfon: 971 660 050

http://www.llucmajor.org/

Facebook Ajuntament Llucmajor

Twitter Ajuntament Llucmajor

 


DESCOBREIX QUE MALLORCA ÉS MÉS QUE UN PARADÍS:

http://visitllucmajor.com/


MÉS INFORMACIÓ DEL MUNICIPI DE LLUCMAJOR:

cliqueu aquí