ca es en de

Festes de Sant Honorat i Sant Antoni a Algaida, Pina i Randa

de l'11 de gener al 8 de febrer

festes-de-sant-honorat-i-sant-antoni-a-algaida-pina-i-randa

 

Algaida celebra festes de Sant Honorat i Sant Antoni des del proper dissabte 11 de gener

 

Just encetat el nou any i passat Nadal i Reis, a Algaida, Pina i Randa ja estan preparats per rebre les festes de Sant Honorat i Sant Antoni. Els tres nuclis del municipi es bolquen en una celebració on no hi pot faltar el pregó, el foc i fum dels foguerons, les  tradicionals danses dels Cossiers i la música dels xeremiers, i amb moltes altres activitats, com podreu comprovar al programa que trobareu més avall.

 

Enguany, el pregó de les festes que se celebra el dissabte dia 11 de gener (casa Pere Capellà, 19.30h), i anirà a càrrec de l'escriptora i periodista Roser Amills i Bibiloni.

 
També cal destacar, així mateix, el concert Poetic logbook del compositor Joan Valent a càrrec d'Ars Ensemble, de diumenge dia 19 de gener, a les 18.30h, a l'església d'Algaida. 
 

No són poques les entitats, associacions i particulars que any rere any col·laboren en l'organització dels actes que se celebren durant aquests dies. Un any més, la recaptació de les torrades es destinarà a l'Agermanament amb Ciudad Antigua. 

 

BONES FESTES I MOLTS D'ANYS!

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí