ca es en de

http://visitalgaida.com/ca/inicio

Festes de Sant Honorat i Sant Antoni a Algaida, Pina i Randa

del 12 de gener al 10 de febrer

festes-de-sant-honorat-i-sant-antoni-a-algaida-pina-i-randa

Quan molts de pobles es preparen per la revetlla de Sant Antoni, Algaida celebra les festes de Sant Honorat, patró d’hivern del poble.

 

És característic d’aquesta festa les danses dels cossiers, que ballen l’oferta durant la missa de celebració i després dansen a la plaça de l’Església.

 

No falten tampoc aquests dies els foguerons i les seves torrades tant per la revetlla de Sant Honorat com per la de Sant Antoni, així com diverses activitats de caràcter cultural en els dies pròxims a la festa.

 

 

Algaida dóna la benvinguda al 2019 amb un complet programa de festes de Sant Honorat i Sant Antoni

 

Just encetat el nou any i passat Nadal i Reis, a Algaida, Pina i Randa ja estan preparats per rebre les festes de Sant Honorat i Sant Antoni. Els tres pobles del municipi es bolquen en una celebració on no hi pot faltar el pregó, el foc i fum dels foguerons, les  tradicionals danses dels Cossiers i la música dels xeremiers, i amb moltes altres activitats, com podreu comprovar al programa que trobareu més avall.

 

No són poques les entitats, associacions i particulars que any rere any col·laboren en l'organització dels actes que se celebren durant aquets dies, que inclouen tallers, mercat itinerant, tornejos, missa de festa, correfoc, contacontes, exposició i presentacions de llibres...

 

Tot, en el començament d’un nou any "durant el qual tots els ciutadans hem de fer feina per consolidar que tot
el municipi d’Algaida sigui un municipi obert, solidari i plural; perquè aquesta és manera de reafirmar la nostra pròpia cultura i la nostra identitat", tal com destaca la batlessa d'Algaida, Maria Antònia Mulet.

Més informació clicant aquí...