ca es en de

Festes de Sant Mateu a Bunyola

del 14 al 21 de setembre

festes-de-sant-mateu-a-bunyola

A meitat del mes de setembre, el poble de Bunyola celebra les festes de Sant Mateu.

 

Durant les dues setmanes prèvies al dia del sant patró, celebrat el 21 de setembre, el poble acull una gran varietat d’esdeveniments festius.

 

Concerts, sopars, activitats a la comuna, nits culturals donen vida al poble aquest dies, en unes festes que destaquen per la correguda en roba interior, una cursa festiva i imaginativa que sempre deixa estampes molt divertides.

Arriben un any més les Festes de Sant Mateu a Bunyola 

 

Bunyolins i bunyolines donen un any més la benvinguda a les seves festes patronals, les Festes de Sant Mateu, que enguany tendran lloc entre el 14 i el 21 de setembre.

 

Les festes comencen dia 14 a les 17 h. amb amollada de caramels, cercavila i encontre davant el campanar amb els gegants na Bàrbara i en Mateu. A continuació hi haurà Festa Holi, recepció de les autoritats i pregó de festes, entre d'altres activitats.

 

Dissabte dia 15, a les 17.00 h, tendrà lloc la concentració per a la XIVa Correguda en roba interior, que també tendrà pregó propi. A les 18.30 sortirà sa carrera i a les 20.00 h se celebrarà el lliurament de premis.

 

Diumenge dia 16 hi ha el 50è Homenatge a la vellesa, amb música de Grallalsac. Alhora hi haurà activitats lúdico-infantils, cercavila i concert de la Banda de Música de Bunyola, i, s'horabaixa, cursa popular de bicicletes, didada castellera i espectacle músicoteatral.

 

Les activitats festives seguiran la setmana següent, amb propostes com la tirada amb carabina pneumàtica, Nit de Trivial, Combat de gloses, pujada al pal ensabonat, Nit de Tapes o revetla de Sant Mateu dijous dia 20.

 

Divendres 21 se celebra la festa del patró amb cercavila, jocs populars, corregudes de joies, pujada a Es Castellets, animació infantil, missa, mostra de ball i ballada popular i final de festa amb el Castellet de Focs Artificials.

 

 

 

Consulta el programa de les festes