ca es en de

Festes de Sant Pere a Andratx

del 26 de juny al 5 de juliol

festes-de-sant-pere-a-andratx

 

Les festes de Sant Pere d'Andratx 2020 homenatgen els andritxols pel seu gran paper en la crisi del COVID-19

 

Des del 26 de juny fins al 5 de juliol, les festes de Sant Pere d’Andratx oferiran un variat programa d’activitats que posa en equilibri el seny i la celebració, tal com demanen els temps actuals. Inclouran tot un seguit d’activitats culturals, esportives i lúdiques, així com les nits animades a la fresca amb sessions musicals, cinema, DJ...

 

I és que hi haurà moltes activitats, dirigides a tota mena de públics, que faran gaudir tothom però sempre conservant les distàncies, el sentit comú i la seguretat. Ja ho explica la batlessa, Katia Rouarch: "Hem planificat un programa adequat a les circumstàncies, amb les activitats que se’ns permet organitzar per poder sentir que estam en Festes. Perquè ens ho mereixem, després de tot l’esforç que hem fet en els darrers mesos i que, sens dubte, encara ens queda per fer".

 

D'aquesta manera, la batlessa s'acomiada també del seu càrrec al consistori: "Prest hi haurà un canvi a la ‘vara de comandament’, però el rumb serà el mateix ja que aquí feim feina tots en la mateixa direcció".

 

 L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANT PERE!

 

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí