dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de Sant Roc a Porreres

Del 9 al 16 d'agost

festes-de-sant-roc-a-porreres

Durant una setmana, Porreres celebra les seves festes d’estiu amb motiu del dia de Sant Roc, el 16 d’agost.

 

Es tracta d’unes festes de referència del Pla mallorquí, amb concerts de pes que atreuen centenars de persones i una generosa quantitat d’activitats esportives i culturals, com curses populars, mostres folclòriques, exposicions i presentacions, així com també activitats de caràcter estiuenc com sopars a la fresca i revetles.

 

 

Arriba una nova edició de les Festes de Sant Roc a Porreres amb protagonisme de la programació musical 

 

Arriba a Porreres una nova edició de les Festes de Sant Roc, de les més populars de la zona. Unes festes en què hi sol destacar el programa musical, però també hi tenen cabuda la cultura popular i tradicional, a més d'activitats per a nins i nines i els tradicionals sopars a la fresca, el correfoc o la festa homenatge a la gent major, entre d'altres activitats.En aquesta ocasió, el programa de festes tornarà a oferir unes "revetlles vibrants, amb conjunts illencs que faran botar i ballar tothom a ritme de diferents estils", tal com destaca la batlessa, Francesca Mora Veny. Hi destaca especialment la revetla del dia 14 d'agost, amb el concert dels grups Anegats, Ocults, Suasi i Ca de Bou al Parc de n'Hereveta.

 

També hi haurà d'altres cites musicals, com el concert de la Filharmònica i de la Coral de Porreres.


També hi són presents les activitats infantils, entre moltes altres propostes pensades per a tota la família. Hi haurà, a més, infinitat de competicions esportives de diferents modalitats "que donen fe de la vitalitat que té Porreres en aquesta disciplina", diu la batlessa.

 

Una festa que des del consistori s'espera que es converteixi en "un punt de trobada per tal de gaudir de la música, tradicions, cultura popular, esport,...i celebrem, entre altres coses, la nostra història, identitat i les arrels que compartim", tal com afirma el regidor de Festes, Joan Rigo Vivancos.

 

L'AJUNTAMENT DE PORRERES VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANT ROC!!!

 

 

Consulta el programa de les festes...