ca es en de

Festes de Sant Sebastià a Palma

de l'11 al 26 de gener

festes-de-sant-sebastia-a-palma

 

Més 'Zona restrigida', bèsties, dimonis i Sant Sebastià Petit de l'11 al 26 de gener per festes de Sant Sebastià

 

El pregó a la plaça de l'Ajuntament de dissabte dia 11 de gener a càrrec de l'artista Fernando Estrella donarà el sus a les festes de Sant Sebastià 2020, patró de Palma, que conclouran el proper dia 26 amb l'actuació dels Castellers de Mallorca i un gran correfoc.

 

Després del pregó d'aquest dissabte (12.00 h), a la plaça de Cort, Cati Marquès (Cati Baobab) farà el Pregonet Drac de na Coca i la flama de la festa (12.30 h), pregó escrit per Caterina Valriu, dedicat als nins i famíllies del Sant Sebastià Petit, que tendrà lloc l'endemà, diumenge dia 12, al Parc de sa Riera. Abans i després dels pregons hi haurà actuacions musicals, batucades i ball de gegants i capgrossos, també a la plaça de Cort.

 

També hi destaca el 'Trescabarris' que es durà a terme dia 25 de gener a partir de les 10.00 hores a Son Armadans, així com el programa cultural que s'inicià l'any passat: 'Zona Restringida', una sèrie d'espectacles de teatre, cultura i música que tendran lloc dies 23, 24 i 25 de gener a tres barris de la ciutat. Finalment, la 'Marató fotogràfica' tendrà lloc enguany el diumenge 26 de gener a la Plaça Major.

 

La nit gran serà, com sempre, la de la revetla de el 19 de gener a la Plaça Major, així com el Correfoc que, el dia 26 a s'horabaixa, recorrerà un tram de pont de la Riera fins a la plaça Joan Carles I amb  els tradicionals dimonis i bèsties de foc dansant als carrers.

 

L'AJUNTAMENT DE PALMA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE SANT SEBASTIÀ!!!

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí