ca es en de

Concerts KM0 - Festes de Santa Margalida i Sant Jaume a Sa Pobla

del 9 al 26 de juliol

festes-de-santa-margalida-i-sant-jaume-a-sa-pobla

 

"Festes i seny" per Santa Margalida i Sant Jaume a Sa Pobla 

 

El programa de festes de Santa Margalida i Sant Jaume d’enguany s’adapta a la “nova normalitat” oferint un ventall d’activitats lúdiques, d’oci, festives, esportives, culturals, artístiques, musicals i gastronòmiques per a tots els públics, amb una premissa molt clara: és possible passar-s’ho bé amb responsabilitat i prudència.

 

Hi destaquen, especialment, els CONCERTS QUILÒMETRE ZERO, on hi participen 14 grups formats per artistes locals. Seran divendres 17 de juliol i dissabte 18 de juliol a partir de les 19.30 h. Es podran seguir en directe a través de Sa Pobla Ràdio (107.1 FM) i del canal de YOUTUBE de l’Ajuntament de sa Pobla. Aquests concerts són l’alternativa a la revetla tradicional que, a causa de la pandèmia, s’ha vist alterada. A més, formen part de la iniciativa de les regidories de Festes i Participació Ciutadana i que tenen per objectiu complir el full de ruta acordat del document “Resiliència”, que en el seu punt 5.1. diu: “Apostar per les contractacions, més que mai, de 5 grups, equips dinamitzadors, empreses culturals, etc. de proximitat. La indústria cultural és, també, uns dels camps que es ressent més de la crisi provocada per la COVID 19. Per tant, resulta vital tenir en compte els actors locals i insulars a l’hora de realitzar oci i lleure des de l’administració municipal”

 

"Com una convocatòria d’alegria tornen un any més les festes de Santa Margalida i Sant Jaume, amb la fidelitat de les coses autèntiques, les que, al cap i a la fi, il·lustren la Identitat d’aquest poble i la capacitat dels seus ciutadans de respondre a la crida festiva que any rere any marca el ritme de la nostra societat", clama el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert i Crespí, al programa de festes.

 

Nota: És obligatori mantenir les mesures de seguretat, acudir als actes amb la mascareta, usar el gel desinfectant abans d’entrar en els recintes i, sobretot, respectar els horaris i aforaments.

 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES, POBLERS I POBLERES!

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí