ca es en de

Festes de Santa Margalida i Sant Jaume a Sa Pobla

del 12 al 28 de juliol

festes-de-santa-margalida-i-sant-jaume-a-sa-pobla

Esport, molt d'art, gastronomia i revetles marquen unes noves festes d'estiu a sa Pobla

 

Les festes de Santa Margalida i Sant Jaume duran tot tipus d'activitats festives ben fresques a sa Pobla. Durant dues setmanes, el poble s’omple d’activitats ben diverses entre les quals no hi falten competicions esportives, revetlles musicals, ballades, exhibicions diverses, presentacions i tot tipus d’iniciatives de caràcter cultural i estiuenques.

 

D'entre les activitats més pròpies, hi destaquen la III Festa Cap de Bou de Talapí, dia 12 de juliol, amb presentació a càrrec de Toni Gost “Curro” i pregó a càrrec de Josep Obrador (recorda anar-hi vestit de groc!). Dimarts 16 hi haurà la Cursa Popular Nocturna, Memorial Pere Pixedis, organitzada per l’Ajuntament de sa Pobla amb la col·laboració del Club Atletisme sa Pobla (inscripcions obertes a www.elitechip.net).

 

Per la seva banda, dimecres 17 se celebrarà el XIX Crestatx Poètic, a l’esplanada de l’oratori de Crestatx i, l'endemà, hi destaca l'Art des Tren, exhibicions i degustació culinària inclosos. Dissabte dia 20 és l'hora del Brutalkids i BrutalRunning i dissabte 27 hi haurà la IV Nit de l'Art, entre moltíssimes més activitats.

 

Tal com augura el nou batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, al programa de festes: "Ara és l’hora de sortir al carrer, de fer bulla, viure la festa i gaudir de les activitats que fan aquests dies tan únics i especials. Vull convidarvos de tot cor a participar-hi activament des de la convivència, l’educació i el civisme, i a mostrar a tots aquells que ens visiten que sa Pobla és un lloc generós i obert".

 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES, POBLERS I POBLERES!

 

   Programa d'activitats

   Més informació sobre el municipi aquí