dissabte 15 desembre 2018
ca es en de
ca es en de

Festes de Santa Maria del Mar a Cala d'Or

de l'1 al 15 d'agost

festes-de-santa-maria-del-mar-a-cala-d-or

 La localitat costanera de Cala d’Or, en el municipi de Santanyí, celebra les seves festes durant la primera meitat del mes d’agost.

 

Unes festes que compten amb diverses activitats estiuenques com sopars a la fresca, concerts i revetlles, així com un mercadet artesanal nocturn.

 

És remarcable també la processó marítima del dia de la Mare de Déu d’Agost. 

Cala d'Or celebra festes patronals de Santa Maria del Mar amb un programa ben participatiu

 

Un any més se celebra a Cala d'Or la festivitat de la patrona Santa Maria del Mar. Les festes d'aquesta localitat santanyinera tendran lloc enguany de l'1 al 15 d'agost. Unes festes que compten amb una gran participació de les associacions i grups del poble, com són l'Associació de Veïns de Cala d'Or, la 3a edat o l'Associació de Dones de Cala d'Or.

 

Durant 15 dies Cala d'Or s'engalanarà per rebre les més variades activitats, amb jocs per als més petits, revetlla per a tots els públics, el tradicional “Pamboli” que reuneix família i amics a la plaça Costa, i moltes altres més activitats...

 

Així, al programa d'activitats, "hi ha esdeveniments culturals i festius al nostre calendari, però les festes d’estiu esdevenen sempre la projecció del que som com a poble i les hem de viure amb respecte i foment de l’esperit col·lectiu", tal com comenta el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, al programa d'activitats.

 

 

Consulta el programa de les festes